24.6 C
Orahovica
Petak, 29 rujna, 2023

Prva ŽNL 18. kolo: U Zdencima lokalni derbi, stiže Crnac, ozlijeđeni Turković priželjkuje 3 boda

Sloga se odavno oprostila od obrane titule. Porazi i neuvjerljive igre Slogu su udaljile od samog vrha, pa su Zdenčani tek peti na ljestvici s 18 bodova manje u odnosu na lidera iz Sopja. U defanzivi Sloga još i dobro gura, iako nema kapetana Duspare te često ozlijeđenog Turkovića, no zato je problem završnica. Napadači nikako da namjeste nišanske sprave i počnu zabijati, samim time i donositi toliko željene prvenstvene bodove.  Važan segment u igri Sloge je agresivnost, a nju je donosio i donosi Patrik Turković. U nedjelju u Zdence stiže Krsnikov Crnac, momčad koja je neugodna na gostovanjima i zna pomrsiti račune (Mikleuš), no Sloga ima kvalitetniju momčad i u susret će uči kao favorit, iako su tijekom priprema u Crncu doživjeli prizemljenje.

Važan segment u igri Sloge je agresivnost, a nju je donosio i donosi Patrik Turković, uvijek je beskompromisan na lopti, često je njegovo čelo na protivničkoj kopački, kada je u utakmici onda je 100% unutra. Na žalost ozljeda prepona je nešto teže prirode i Turković neće u nedjelju zauzeti svoje mjesto u momčadi, ali će uz ogradu bodriti svoju momčad:

  • Nema se tu puno sto pričati o utakmici, čeka nas tvrda i teška utakmica kao što i svaki lokalni derbi nosi, na žalost zbog ozljede neću moći nastupati, ali mislim da su dečki dovoljno motivirani i spremni i da će 3 boda ostati u Zdencima – rekao je Turković.

Za naš portal Patrik je pojasnio loš ulaz u proljeće i puno prosipanih bodova:

  • Ostali smo tanki, nekolicina ozljeda, niti jednu utakmicu nismo odigrali kompletni. Uz sve to slaba je  realizacija napadača. Mi u svakoj utakmici stvorimo 3,4 čiste prigode, a ne zabijamo – zaključio je Turković.

Susret 18. kola Prve ŽNL između Sloge i Crnca igra se u nedjelju s početkom u 16,30, a vodit će ga Lončar, Vidović Volenik i Ličinić.

Utakmice 18. kola

Rezovac – Podravac (S)                 Rezovac, 10.4. u 16:30

Sloga (Z) – Crnac                            Zdenci, 10.4. u 16:30

Gradina – Podgorje                        Gradina, 10.4. u 16:30

Borova – Mikleuš                            Borova, 10.4. u 16:30

Mladost (Čač) – Bratstvo              Čačinci, 10.4. u 16:30

Dinamo (Č) – Voćin                        Četekovac, 10.4. u 16:30

Mladost (Mi) – Slavonija               Miljevci, 10.4. u 16:30

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije