14.1 C
Orahovica
Utorak, 3 listopada, 2023
spot_img

Ostavka Bušljete: Nakon odlaska Bušljete oglasio se općinski načelnik Jurenac

- Advertisement -

Ne stišavaju se strasti nakon neočekivanog odlaska Gorana Bušljete s mjesta predsjednika čačinačke Mladosti, kultne sportske funkcije u mjestu koje je odgojilo hrpu kvalitetnih igrača.

Kada bi se danas sastavila momčad od aktivnih igrača, proteklih u Čačincima, Mladost bi bila stabilan trećeligaš, no to je tema za neki drugi tekst.

Osim u kafićima, gdje je tema Bušljeta i dalje prva na meniju,  o Bušljeti se danas oglasio i prvi čovjek općine, načelnik Alen Jurenac. Evo što je izjavio za naš portal:

  • Kao općinski načelnik pružao sam punu potporu sada već bivšem predsjedniku Nogometnog kluba Mladost. Cijeneći njegov rad i doprinos koji je dao razvitku kluba, poštovat ću i odluku koju je donio u dogovoru s aktualnom Upravom kluba. Novo vodstvo kluba koje će se uskoro izabrati jednako tako će uživati moje povjerenje, uz koje će neizostavna biti i podrška u vraćanju ključnih igrača koji su u proteklom razdoblju napustili klub, a sve u cilju da seniorska momčad sljedeće sezone krene u osvajanje županijskog naslova i prelaska u viši rang natjecanja jer smatramo da čačinačka Mladost to zaslužuje – izjavio je danas načelnik Alen Jurenac.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije