7.8 C
Orahovica
Subota, 20 travnja, 2024
spot_img

Ostavka Bušljete: Hrvoje Hečimović predsjednik Mladosti !!

- Advertisement -

Hrvoje Hečimović novi je predsjednik čačinačkog kluba. Nakon što je Bušljeta mahnuo na pozdrav, Hečimović se uhvatio ove zahtjevne, odgovorene, ali prestižne funkcije u Čačincima.  Biti prvi čovjek u „Rupi“  ipak nešto znači. Ovaj uspješni privatni poduzetnik vodit će klub do Izvanredne izborne skupštine, koja bi trebala biti održana u narednih 30 dana.

Hećimović je večeras prvi puta progovorio za medije kao novi predsjednik čačinačkog sportskog ponosa:

  • Moram se zahvaliti kolegi Bušljeti na svemu što je učinio za Mladost, a učinio je jako puno. Danas je ovo sređen klub sa sijanim klupskim prostorijama, odličnom infrastrukturom, s puno djece i stabilnim seniorskim pogonom. Bit će ovo jako teško dosegnuti, no ja sam spreman i zainteresiran za nastavak posla. Kandidirat ću se na Skupštini za predsjednika i to sada javno potvrđujem – rekao je u dahu Hećimović pa nastavio:
  • Idemo odraditi sezonu do kraja. Nema još puno pa valja biti koncentriran u svim segmentima. Ja sam u ovoj priči prvi među jednakima i tako ću se ponašati. Rekoh, idemo završiti pošteno sezonu pa ćemo vidjeti kako će biti na Skupštini. Bacio sam rukavicu i vjerujem da sam spreman voditi Mladost. Molim sve u klubu da se ponašaju profesionalno i odgovorno kao i do sada, jer kada dišemo kao jedan onda su i uspjesi zajamčeni – rekao je večeras u svom prvom medijskom istupu novi predsjednik čačinačke Mladosti Hrvoje Hečimović.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije