11.1 C
Orahovica
Subota, 2 ožujka, 2024
spot_img

Orahovački Apolon opet igra

- Advertisement -

Nakon godine i pol odlučio je ponovo obrisati prašinu sa svojih kopački, spremiti ih u sportsku torbu i pravac preko pruge, ali one zdenačke. Orahovački Apolon (ima još jedan ali trenutno živi u Osijeku)  opet je odlučio trčati županijskim travnjacima. Prije nekoliko dana otac mu je obukao najdraži dres, brat postaje udarna igla Mandićevih bojovnika, a on je opet prisegnuo Čišu, od kojega u biti nije niti otišao. Vratio se Antonio Vratković !!!!

Hoće li ovo biti taj jezičac na vagi zdenačkog uspjeha?

Svima je poznato kako Vratkovići ne vole gubiti, Marin i Antonio posebice, pa je logično zaključiti kako je Ciglar sasvim neočekivano dobio sedmicu na lotu.

Kada je odlučio podijeliti informaciju s javnošću, prvo se javio svom, kako kaže omiljenom portalu:

Portal je fantastičan i zaista svi mi sportaši napokon uživamo. Znamo sve i to nam je najbitnije, bravo, čestitam – rekao je momak, čiji torzo, kada prođe gradom i okolnim plažama, nikada, naravno o ljepšeg spola, ne ostane ne zamijećen.

Hahaha, hvala, sportski živim, nije sada da se ubijam oko vaganja namirnica što ću pojesti, ali pripazim i eto rezultati su tu hahahaha – uz smijeh ali ozbiljnim tonom nastavio je Vratković.

Ciglar možda ima najbolju obranu u ligi, jer kada Dražen Duspara krene orati po terenu, mnogi napadači sami bježe, no taj vezni red uvijek je bio zdenački problem. Od kada su Kušar i Jurlina rekli nogometu zbogom, Čiš vapi za dobrom osmicom i desetkom. Danas je sve na leđima Maria Duspare, no od danas će mu pomagati, onako sitnim korakom, plemeniti veznjak, čija su pluća, naravno kada je on to želio, bila puna kao brod:

U fazi sam početka rada i sve mi je nekako teško, zategnuto, no ide. Moram se pripremiti maksimalno, jer samo onda mogu igrati na visokoj razini. Sloga će imati sjajnu momčad i osjećam da će liga biti brutalno dobra. Kao neki klinac veselim se svakom treningu i svakoj utakmici – dodao je Vratković, koji će „premijeru“ u dobro znanom dresu imati već u nedjelju u Čačincima:

Bravo za Mladost složili su sjajnu momčad i tamo se rađa nešto veliko, no sve će morati pokazati na terenu, teren je jedino mjerilo kvalitete. Nisam spreman krenuti od početka, no nadam se nekih dvadesetak minuta da mi se pluća otvore – zaključio je povratnik na nogometne terene Antonio Vratković.

I nadalje tvrdimo da će Prva ŽNL ove godine biti kao Hitchcockov Psiho.

Fotografija: Osobna arhiva Antonio Vratković

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije