14.1 C
Orahovica
Utorak, 3 listopada, 2023
spot_img

Odjeci posljednjeg zdenačkog transfera ovog ljeta: Pecollaj je šlag na torti

- Advertisement -

Zdenačka Sloga današnjim transferom završila je prijelazni rok. Renato Pecollaj šlag je na torti prijelaznog roka, koji u Zdencima nikada nije bio tako plodan, bogat, uspješan. Čak 6 ulaznih transfera, iznimne kvalitete, naravno za ovaj rang natjecanja, pokazatelj su u kojem pravcu želi Sloga. Predsjednik Darko Čiš dao je u ruke treneru Ciglaru dirigentski štapić, no s njim ipak treba znati dirigirati:
Sve osim naslova prvaka smatrat ću neuspješnim, mislim da je toga svjestan i trener Ciglar ali i igrači koji su stigli u naš klub. Već dugo vremena nismo imali toliko kvalitete na jednom mjestu, a dovođenje Pecollaja samo je završni čin naše ovosezonske priče – rekao je predsjednik Sloge Darko Čiš.

Prvo je u Školsku 7 stigao Mateo Jerešić, pa Ivan Stjepić, obojica iz Slatine. Nakon kratkog primirja dvije bombe, Darko Obžetić iz Borove i Luka Čubelić iz Suhopolja postali su novi stanovnici zdenačke svlačionice. U smiraj karijere u svoj klub odlučio se vratiti i Goran Bulić i danas je sve završilo dovođenjem Renata Pecollaja. Trener Ciglar nazvao nas je nakon završetka posla:

Renato je jedan od onih igrača koji u vertikali donosi prevagu. Znam ga često smo igrali skupa i nema sumnje da je on taj igrač koji čini klub većim i snažnijim. I ja sada kažem da je moj cilj naslov, jer sve drugo za mene bi bio neuspjeh. Svjestan sam ovih riječi, ali sve ostalo što bih rekao bila bi laž. Dakle, naslov, naslov i naslov. Od prvog kola svima želimo pokazati da nas samo to zanima. Hvala Renatu što je odabrao naš klub – rekao je danas trener Ciglar, koji je odlučio da više neće igrati, već će momčad voditi samo s klupe:
– Nema potrebe više da riskiram bilo kakvu ozljedu. Imam sjajan roster i samo želim da svi budemo zdravi – zaključio je Ciglar.

Renato Pecollaj u Slatini je proveo čak 11 natjecateljskih sezona. U tom klubu stvorio je svoje nogometno ime i danas se kako pravi profesionalac zahvalio svim u sada već bivšem klubu:

Želim se zahvaliti svima u NK Slatina ja 11 divnih sezona. Sve što sam naučio, naučio sam u tom klubu, malo mi je teško, no nogomet je takav. Danas si tu, sutra već na novoj adresi. Odabrao sam Slogu jer su pokazali veliki interes za mene i moje nogometne usluge. Mislim da sam došao u momčad s puno odličnih pojedinaca i sjajnih igrača. Na nama je sada da kao momčad, navijačima donesemo naslov prvaka. Živjet ćemo za to cijelu sezonu. Hvala svim u Zdencima, idemo sada raditi, osvajati bodove i pobjeđivati – zaključio je novi igrač Sloge Renato Pecollaj.

U Čačincima smo svjedočili da je narod zainteresiran za lokalni klub, da je mašta navijača probuđena, da i tamo žele vidjeti selo na nogama krajem svibnja naredne godine. U Zdencima je sve stvoreno da tako bude, no mjesto i navijači još uvijek snivaju zimski san !!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije