23.1 C
Orahovica
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
spot_img

Oboljeli David Matoković danas ekskluzivno predstavio prijatelje koji će zaigrati na velikoj humanitarnoj utakmici

- Advertisement -

Na blagdan Velike Gospe u utorak 15. kolovoza svi putevi vode u Veliki Rastovac na tamošnje nogometno igralište na kojem će biti odigrana velika humanitarna utakmica između Munje i ekipe Davidovih prijatelja.

Naime, kako samo vas prvi izvijestili, David Matoković, jedan od najboljih vratara na ovom području, teško je obolio (karcinom limfnih čvorova) i odmah nakon dijagnoze o tome je izvijestio javnost. Po spoznaji da je velikorastovačka jedinica itekako u potrebi, Davidovi suigrači i NK Munja, odlučili su pomoći svom igraču, jer svaki cent bit će potreban za liječenje (David se odlučio liječiti u privatnoj klinci van granica Hrvatske), organizacijom velike humanitarne utakmice, koja će 15. kolovoza biti odigrana u Velikom Rastovcu. Sav prikupljeni prihod bit će doniran Davidu za sve njegove potrebe.

Momčad Munje dobro je poznata, a danas je David odlučio javnosti predstaviti momčad koju je okupio i koja će u utorak svojom nazočnošću doći pomoći svom prijatelju:
To su sve momci s kojima sam igrao ili moji prijatelji. Hvala im svima i sada kada gledam ovu momčad suze mi same krenu. Do danas su dolazak potvrdili Marin Vratković, Leo Kaltenbaher, Jurica Šantić, Dejan Brusaš, Deni Kelava, Tomica Bušljeta, David Podboj, Matej Jović, Stipe Čavić, Goroslav Rukavina, Matej Dorinka, Luka Majdenić, Matija Matoković, Martin Matoković , Matija Bubaš, Hrvoje Čović, Ivan Amidžić, Tilen Marić, Marin Čavić, Eljfat Mehmedi, Ilija Zeba, Matej Mađaš i Goran Bulić. To su momci koji su potvrdili svoj dolazak, očekujem njih još nekoliko,a li čekam potvrdu – rekao je danas Matoković.

Momčad će s klupe voditi najbolji Davidov prijatelj, ozlijeđeni nogometaš Patrik Turković, pomoć igračima kako fizioterapeutkinja, ako bude bilo potrebe, pružat će Petra Pavelić, dok će utakmicu suditi čačinački “veličanstveni čelavac” Sandi Skrletović.

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije