23.1 C
Orahovica
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
spot_img

Novi trener Mladosti Ivan Mužar samo za 33515: Ovo je za mene izuzetna čast ali i ogromna odgovornost

- Advertisement -

Mladost je dobila čelnog čovjeka struke. Ivan Mužar, dojučerašnji kapetan prve momčadi, desetku na leđima, zamijenio je “radnom” trenerkom, štopericom i zviždaljkom.  „Rupa“ opet ima vođu, vođu pred kojim će biti strašno težak i odgovoran posao, no on je Čačinčan i najbolje zna kako sva ta pridošla imena, staviti pod svoju kontrolu.

U DEF-u, Desperadosu, Bugi i kod Fikija glavna je tema nogomet, novi trener, navijači, pojačanja ali i „kanta“ koja se čeka isto kao i u Splitu, dvadesetak godina. Čačinački temperament sličan je onom južnjačkom i nema sumnje da će novi trener, ako prvi prođe kroz cilj, uskoro u svom “selu” dobiti ulicu, trg ili bistu. I tako treba biti, jer domaći ljudi najbolje znaju kako njihovo selo “diše”

Nakon što je užareno žezlo prve momčadi Mužar danas dobio u svoje ruke, ekskluzivno za 33515, novi „komandos“ u Rupi se prvi puta obratio sportskoj javnosti:

  • Bez ikakve sumnje, nije mala stvar biti imenovan trenerom Mladosti. To zasigurno predstavlja veliku čast, ali i ništa manju odgovornost. Iskreno, kako sam bio fokusiran isključivo na igranje nogometa, sjedenju na klupi svog dječačkog kluba u ulozi trenera nisam se niti nadao. No eto, slijedom nes(p)retnih okolnosti ozlijedio sam koljeno i do daljnjeg bio prisiljen napraviti pauzu od igranja. Predsjednik Hečimović ubrzo mi je prišao s ponudom za upražnjeno trenersko mjesto i slobodno možemo reći da se tako cijela ta stvar zakotrljala. Danas smo tu gdje jesmo. Postavljen sam za trenera, a momčad je u međuvremenu znatno pojačana odličnim nogometašima, i ništa manje bitno, odličnim osobama koje svaki klub i trener mogu samo poželjeti. No, s obzirom na specifičnost čačinačkog podneblja i koliko je tu malo potrebno da se prijeđe iz jedne krajnosti u drugu, na meni je zadaća zaštiti ekipu od raznoraznih vanjskih utjecaja te im fokus zadržati na onome što je najbitinije: predanom radu i zajedništvu. U svemu tome, od velike koristi će nam biti i Saša Tir. O njegovom iskustvu i stručnosti nema potrebe trošiti riječi te mu se ovom prilikom zahvaljujem na tome što je pristao biti dio ekipe. U subotu 15. srpnja  započinjemo s radom. Prije toga održat ćemo sastanak, na kojem će igrači biti upoznati s programom rada, svojim dužnostima i obavezama. Sezona pred nama bit će puna izazova, mnoge ekipe i klubovi rade dobar posao i siguran sam da će gledatelji uživati u kvalitetnom nogometu. Ovim putem pozivam sve naše navijače i simpatizere da dečkima pruže  podršku kako to samo oni znaju napraviti, a mi ćemo, ne sumnjam, znati to vratiti – rekao je danas za 33515 Ivan Mužar novi trener plavo-crvenih iz Čačinaca.

Sretno Ivane !!!!

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije