19.5 C
Orahovica
Subota, 15 lipnja, 2024
spot_img

NK Mladost: Zubaku na prvi proziv došlo 28 igrača

- Advertisement -

Trener čačinačke Mladosti Dragan Zubak još je u „lijesci“, no do nas je stigla fotografija prvog proziva. Naime, čačinačka Mladost danas je krenula s pripremama, a na prvom okupljanu pojavilo se čak 28 igrača (zajedno, juniori i seniori, svi okupljeni igrači imaju pravo nastupa za seniore).
Nakon što su čelnici kluba pozdravili sve igrače, Zubak je svoje momke poveo na „prebrojavanje lijeske“.

Predsjednik Hrvoje Hečimović:

  • Momci neka naprave sve što mogu neka se maksimalno spreme, idemo u borbu za vrh, moja uprava i ja napravit ćemo  sve da igrači  budu zadovoljni tako da im ništa ne fali, podrška je tu, max sprema i zalaganje dat će ovom mjestu i klubu sto zaslužuje, odličan nogomet i top rezultate.

Trener Dragan Zubak:

  • Osim opravdano odsutna 4 igrača ostali su se odazvali prozivci i 1.treningu. Odradili su ga vrhunski. Dobra ekipa se sastoji od dobrih pojedinaca, ali skupina dobrih pojedinaca ne čini nužno i dobru ekipu. E, zato sam tu da od njih napravim dobru ekipu. Naravno, motiva im ne bi trebalo manjkati. Ponekad je putovanje važnije od samog cilja, nama su važni i putovanje i cilj. Uvjeti su idealni, grupa entuzijasta u upravi je na raspolaganju za sve što treba. Prvi dio treninga ćemo u najvećoj mjeri odraditi na našem Vranovcu. Idemo intenzivno i nadam se da neće biti ozljeda. “Mladost je vječna, samo što nisu vječno isti oni koji su mladi.

Prvom treningu nazočili su: Jurenec, Krmpotić, Jarnec, Vukomanović, Maričić, Zubak, Mesaroš, Lokner, Hečimović, Bušljeta, Cuca, Grabovac, Mužar, Jukić, Čaić, Tolić, Čorda, Lipovac, Pleša, Milosavljević, Vukovski, Jelenčić, Barukčić, Jerbić, Čilag, Čavić, Radić i Žagar.

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije