9.2 C
Orahovica
Subota, 24 veljače, 2024
spot_img

Kraj sezone u Prvoj ŽNL, Mladost u Zdencima, Hečimović poručuje !!!!

- Advertisement -

U nedjelju se spušta zastor na još jednu natjecateljsku sezonu u Županiji Virovitičko-podravskoj, susretima 26. kola. Svako jedan od najzanimljivijih susreta igrat će se u Zdencima, na igralištu Sloge sastat će se dva stara znanca, domaća Sloga i čačinačka Mladost. Zdenčani su najavljivali pohod na novu titulu, dok je Mladost samo željela poboljšati jesenski rezultat, no obje momčadi nakon samo nekoliko kola, odustale su od svojih najava, skromno odrađujući sezonu do kraja.

Zadovoljniji nakon sezone bit će Zdenčani, jer pobjedom ostaju četvrti, dok bi im poraz, naravno ako pretendenti na četvrto mjesto, Dinamo i Borova, ostvare pozitivne rezultate, donio pad za dvije pozicije.

U Čačincima su se već okrenuli slaganju momčadi za narednu sezonu, a koliko doznajemo bit će spektakularnih dolazaka, pa će im nedjeljna utakmica biti više za prestiž nego što će biti obojena natjecateljskim nabojem. Predsjednik kluba Hrvoje Hečimović, rekao nam je danas kako u nedjelju očekuje dobar meč:

Idemo u Zdence odigrati pošteno, jer to naše pristaše od nas očekuju. Mio želimo sezonu završiti pozitivnim rezultatom i imamo se pravo nadati da će tako i biti, iako izrazito respektiramo Slogu, koja radi super posao. Naša momčad je spoj mladosti i iskustva, pa su zato i oscilacije od utakmice do utakmice dosta velike. Ja samo znam da su se momci trudili tijekom sezone i ja to cijenim. Vrlo brzo obznanit ćemo vam lijepe vijesti iz naše Rupe – zaključio je predsjednik čačinačke Mladosti Hrvoje Hečimović.

Nedjeljni dvoboj između Sloge i Mladosti počet će u 17,30, a vodit će ga sudačka trojka Kečkiš, Ličinić i Loparac.

Parovi posljednjeg 26. kola:

Utakmice 26. kola
Rezovac – Bratstvo Rezovac, 5.6. u 17:30
Mikleuš – Voćin Mikleuš, 5.6. u 17:30
Podgorje – Slavonija Podgorje, 5.6. u 17:30
Crnac – Mladost (Mi) Crnac, 5.6. u 17:30
Podravac (S) – Dinamo (Č) Sopje, 5.6. u 17:30
Sloga (Z) – Mladost (Čač) Zdenci, 5.6. u 17:30
Gradina – Borova Gradina, 5.6. u 17:30

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije