19.5 C
Orahovica
Subota, 15 lipnja, 2024
spot_img

Donosimo prve reakcije nakon odlaska Čavića u Mladost: Hečimović, Zubak, Mužar, Tikvan

- Advertisement -

Dugo vremena „Tucko“ je bio neizostavni član Paukove udarne momčadi. Često nas je znao izluđivati Robenovim načinom igranja nogometa, no u 99% slučajeva to je prolazilo, duga Stipina ili Juričina lopta, mekani prijem, bijeg, namještaje na desnu i bum, ostalo ćete morati pitati mnoštvo vratara, kojima je Marin bio noćna mora, a sada će svojom brzinom Tucko izluđivati braniče Prve ŽNL.
Njemu je u proteklih tri tjedna bilo najteže, pozivi, obećanja, molbe, pritisci, danas je napokon sve završeno. Plavom kemijskom olovkom stavio je paraf na vjernost matičnom klubu, gdje je sve i počelo. Nije bilo lako doći do njegove izjave, no Marin je ipak rekao:

Jako mi je teško no prelomio sam. Dečkima u Orahovici želim sve najbolje, bit ću njihov prvi navijač. Falit će mi Papuk jako, pogotovo momci iz svlačionice, još ne mogu vjerovati da neću igrati u Orahovici, Papuk je također moj klub. Subotom ću biti na tribini i bodrit ću Papuk. Danas imam veliki grč u stomaku, emocije su pomiješane – rekao je prije nekoliko trenutaka Čavić te dodao:

Svoje najljepše trenutke karijere proveo sam u Orahovici i nikada te momke i taj klub neću zaboraviti, no život  piše svakojake priče, ja sam danas zajedno sa svojom obitelji prihvatio ovu čačinačku – zaključi je Čavić.


Sigurno je najsretniji nakon transfera trener Mladosti Dragan Zubak, ali isto tako i „iskusnjare“ Ramić i Mužar, koji su itekako priželjkivali povratak Čavića u Mladost:

Sretni smo zbog Marinovog povratka. Kao i prethodni transferi i ovaj je plod našeg zajedničkog rada. Očekujem njegove odlične partije i siguran sam da će biti veliki motiv za sve suigrače. Ovo je još jedan primjer kako se dobrim radom i pozitivnim ozračjem može puno – izjavio je Zubak.

Predsjednik kluba Hrvoje Hečimović odradio je „čudesan“ posao tijekom ovog prijelaznog roka, koji još uvijek za Mladost nije gotov, no danas je dobio „bingo“:

Marin je top osoba, top pojačanje i top sportaš. Uspjeli smo i Marin se napokon vratio kući. Moram reći da je postajala obostrana želja za ovim transferom i danas smo posao zgotovili. Hvala svima koji su dio ove krasne priče – izjavio je predsjednik Mladosti Hrvoje Hečimović.

Kapetan Ivan Mužar:

Zadovoljstvo mi je ovom prilikom iskazati Marinu dobrodošlicu u njegov matični klub. O njemu se kao igraču i čovjeku sve više-manje zna i nema potrebe o tome pričati, a ovim činom samo pokazuje da prva ljubav zaborava nema. Željno iščekujem prvo okupljanje momčadi i da konačno prionemo na rad koji je pred nama kako bismo na pravi način ušli u sezonu – rekao je Mužar.

U Papuku sigurno nisu sretni razvojem ove situacije, no predsjednik Dražen Tikvan zaželio je Čaviću puno sportske sreće:

Hvala mu na svemu što je dao za Papuk, a dao je puno. Naravno da mi je žao što nećemo više puhati u isto jedro, ali to je nogomet i život. Mi ćemo nekim svojim putem, a Marin svojim. Želim mu puno zdravlja, pameti i sportske sreće. Nadam se da je ovo samo doviđenja, a ne zbogom – rekao je Tikvan.

S Marinom smo uvijek imali profesionalni odnos pa mu samo možemo poželjeti puno sportske sreće u novoj sredini !!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije