19.5 C
Orahovica
Subota, 15 lipnja, 2024
spot_img

Donosimo ekskluzivnu ispovijest Gorana Bušljete sada već bivšeg predsjednika NK Mladost Čačinci

- Advertisement -

Goran Bušljeta više  nije predsjednik NK Mladost Čančinci, objavili su tu vijest danas čelnici kluba na svojoj službenoj Facebook stranici, a prenijeli su je gotovo svi županijski mediji. Možda kasnimo malo, no druge obveze spriječile su nas da vijest objavimo odmah po spoznaji, ali donosimo prvi ispovijest Gorana Bušljete, sada već bivšeg predsjednika čačinačkog nogometnog ponosa.

  • Da moja je Odluka končana i neopoziva, a verificirana je i od strane UO kluba – rekao nam je danas ujutro Bušljeta.

Po čemu ćete pamtiti svoj mandat?

  • Godine su zaista brzo prošle, recimo da ću ga pamtiti kroz sve kolege s kojima sam surađivao,  sve igrače ,djecu, njihove roditelje, navijače, kritičare, vas medije, previše je toga za sve zapamtiti.

Što vas je smetalo najviše u mandatu ?

  • Pa toga ima više. Općenito me smeta nezainteresiranost današnje omladine za nogomet i druženja općenito, pa ako bi se utakmice mogle igrati preko play stationa iz dnevnog boravka, to bi bilo super, da ne duljim….

Više ste bili u sjedalici kosilice nego u fotelji ureda predsjednika:

  • I to možda i 100 puta više, to mi je hobi i zaista mi nije bio problem, uživao sam, žao mi je samo što si nismo mogli priuštiti kosilicu još većeg zahvata, i automatsko navodnjavanje, bilo bi to još bolje, ali to će sigurno novi predsjednik odraditi.

Što ostavljate iza sebe?

  • Kada sam došao u klub našao sam jedne grbave grablje, lopatu i kosilicu koja je bila za rashod i hektar zapuštenog travnjaka….sada to malo drugačije izgleda. Ostalo je jako puno, ne zahvaljujući meni nego svima koji su bili u doticaju sa Mladosti, klub je organizacijski i logistički u top 5 klubova u županiji sigurno, i spreman je za iskorak prema višem rangu natjecanja, siguran sam da će nova uprava složiti igrački kadar u tom smjeru.

Da sada možete što bi učinili drugačije ?

  • Zapravo je pitanje u čemu sam griješio, bilo je grešaka naravno, ali  mnogo više dobrih stvari.  Zadržati ću ovaj odgovor za sebe, ako nećete zamjeriti – zaključio je Goran Bušljeta.

Dužnost predsjednika NK Mladost, a do održavanja Skupštine obnašat će Hrvoje Hećimović .

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije