19.5 C
Orahovica
Subota, 15 lipnja, 2024
spot_img

Čak 39 imena u konkurenciji za najboljeg trenera VPŽ u sezoni 2023./2024.

- Advertisement -

Kako smo vas obavijestili, završena su glasovanja za najboljeg trenera i sudca Virovitičko-podravske županije. Glasovala su 43 trenera i kapetana, pa je po tom broju, izbor itekako dobio na kredibilitetu. U konkurenciji za najboljeg trenera Virovitičko-podravske županije nalazi se čak 39 imena i među njima kriju se imena pet trenera, koji će biti nagrađeni na završnoj svečanosti:

  • Kada vam se odazove toliko broj trenera i kapetana, onda jednostavno znate da ste uspjeli. Izbor je itekako relevantan jer glasovali su gotovo svi oni koji su u konkurenciji i koji mogu slaviti. Nije se odazvalo nekoliko imena za koje smatramo da su trebali biti na popisu, no to je njihov izbor i njihova odluka. Za prvu sezonu odlučili smo da izbor bude samo na trenerima i kapetanima, jer to je u ovom trenutku najpoštenije – poručili su danas iz redakcije portala 33515.

U konkurenciji za najboljeg trenera u županiji nalaze se: Ivica Marjanović, Elvis Vinak, Josip Lovrić, Nikica Hat, Mihael Timer, Ivan Presečan, Danijel Ciglar, Mario Tolo, Ivan Mužar, Krešimir Crvenka, Ivan Dorinka, Darko Krsnik, Mile Grdić, Tomislav Filipović, Kristijan Brnadić, Damir Blažević, Zoran Kordoš, Antonio Ilijašević, Darko Kupres, Stipe Rebić, Dario Gabrić, Kristijan Bračun, Zvonko Gabud, Mihael Čolak, Darko Barišić, Marko Klement, Sandrino Čolak, Goran Boslikovski, Milan Babac, Goran Bulić, Patrik Turković, Tino Habijanić, Hrvoje Ratković, Mile Pokupčić, Matija Stanešić, Danijel Nemet, Franjo Pranjić, Dragan Trupina te Zoran Mandić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije