24.6 C
Orahovica
Četvrtak, 28 rujna, 2023

Zvonimir Kolert „poharao“ Pjeskaru u Lipiku

Strastveni ribič iz Donje Pištane, Zvonimir Kolert (42), svako slobodan trenutak ili dolazak u Hrvatsku, koristi kako bi otišao na ribolov, jer kako kaže to je najbolji odmor i za duši i tijelo. Zvonimir je član Carp tima „Antitalenti“ iz Đurđenovca i s tom ekipom, naravno kada to posao dopusti, odlazi na ribička natjecanja. Inače, Kolert je ribić od djetinjstva, a intenzivno se šaranskim ribolovom bavi desetak godina. Obišao je Zvone većinu „šaranaških“ voda u Hrvatskoj, pa se može pohvaliti kapitalnim ulovima, a vaga se zaustavila na brojci od 25 kilograma (šaran).

Nakon napornog rada u Njemačkoj, Zvone je sa suprugom Daliborkom odlučio GO provesti u svojoj Donjoj Pištani što je podrazumijevalo i odlazak u ribolov. Destinacija je dobro poznata, Pjeskara Lipik. Tamo obitavaju kapitalni primjerci šarana i amura, pa je odabir bio logičan. Sa Zvonom je u ribolov otišao i njegov kolega, koji je rođen u Njemačkoj, Mihael Matajia.

  • Lovili smo dva dana, 48 sati i bilo je više nego dobro. Zaista se na ovoj vodi čovjek može nauživati čarima šaranskog ribolova. Kampanja je bila dobra i plodonosna. Ulovili smo zajedno Mihael i ja 15 vrhunskih riba. Svi šarani su bili od 16 do 20 kg i to su zaista kapitalni primjerci. Baš smo se nauživali. Preporučio bi svima ovu vodu jer je fantastična. Prvom prilikom vratit ćemo se ponovo – zaključio je Zvonimir Kolert.
Zvone s “Antitalentima” te lijepim amurom

Inače za ovu kratku, ali lijepu priču zaslužna je supruga Daliborka, koja se i javila s fotografijama:

  • Moj Zvone obožava ribolov i kada god dođemo u Hrvatsku koristi svaki slobodan trenutak da da ode loviti. Znam da na vodi uživa i zato ga podržavam u tome – zaključila je supruga Daliborka.

Mi možemo samo poručiti BISTRO

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije