12.7 C
Orahovica
Nedjelja, 24 rujna, 2023
spot_img

Sportski ribolov: Robert Keller osvojio „Uskršnju peticu“ u Čačincima

Robert Keler iz Slatine osvojio je danas „Uskršnju peticu“ u Čačincima. Naime, u organizaciji ŠRU „Klen“ Čačinci danas je u Čačicima na ribnjaku s kojim gospodari spomenuta udruga, održano ovo zanimljivo natjecanje. U rosteru se našlo čak 30 ribića, koji su lovili 4 sata, s najdužim štapom od 5 metara. Svi su ribiči imali iste uvjete, štapove iste dužine, samo je razlika bila u pripremi hrane i mamcima:

  • Taj ružni vjetar je ometao natjecanje, no ipak se relativno dobro lovilo. Jako sam zadovoljan odazivom ribiča kojih je bilo čak 30. čestitam Kelleru na pobjedi, a svim ostalima na sudjelovanju – rekao je danas predsjednik ŠRU „Klen“ Čačinci Renato Šafranko.

Robert Keller, jedan od najboljih sportskih ribolovaca na ovom području, pobijedio je danas s 7.480 grama natjecateljske ribe. Drugo mjesto osvojio je Željko Geng iz Gornjeg Miholjca sa 6.845 grama, dok je treći bio Nikola Marjanović iz Crnca  s 6.406 grama.

  • Dobro je bilo, ulovio sam jednog šarana od 2 kg, amura od 1 kg, par malih šarana od 400 g, 4 klena od 400 grama, a sve ostalo bile su babuške. Puhao je neugodan vjetar, i to je naš najveći protivnik. Konkurencija je bila dobra, bilo je ribe i na koncu krasno uskrsno dopodne – rekao je pobjednik Keller.

Kako smo već rekli, vjetar je kvario natjecanje, i bio je glavni problem ribičima:

  • Vjetar je smetao, ali smo ipak nekako došli do kraja. Keller je bio najbolji i zasluženo je osvojio naslov. Čestitam svima na fer i korektnoj borbi – rekao je glavni sudac danas Danijel Volenik.

Nagrade najboljima, u vidu ribičke opreme i prihrane, uručio je predsjednik „Klena“ Renato Šafranko.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije