12.7 C
Orahovica
Subota, 15 lipnja, 2024
spot_img

Poznati datumi ovogodišnjih ribičkih natjecanja na području županije Virovitičko-podravske

- Advertisement -

Županijski ribolovni savez Virovitičko-podravske županije, objavio je datume ovogodišnjih  ribolovnih natjecanja na području Virovitičko-podravske županije:

Liga SRS VPŽ u lovu ribe udicom na plovak počet će  1. kolom, 10. travnja u Detkovcu, a završiti 6. kolo, 18. rujna u Slatini. Drugo kolo na rasporedu je 22. svibnja u Budakovcu, 3. kolo bit će održano u Pitomači 05. lipnja, potom će ribići ponovo u Budakovac na četvrto kolo 31. srpnja, dok će 5. runda biti održana na Dravi u Noskovcima. Na području Zajednice ŠRU Orahovica-Čačinci-Zdenci-Crnac-Voćin neće biti održano niti jedno kolo.

Kotizacija po ekipi iznosi 600,oo kuna.

Ove godine šaranaška županijska liga bit će održana u 4. kola. Prva bitka najboljih županijskih šaranaša bit će održana od 08. do 10. travnja na VI ribnjaku TVIN-a u Virovitici. Ođenica IV ribnjak bit će domaćin 2. kolo od 06. do 08. svibnja. Na „Bari“ u Budakovcu od 10. do 12. lipnja na rasporedu je treće kolo, dok je završnica predviđena za termin od 08. do 10. srpnja u Špišić Bukovici.

Kotizacija po ekipi 1000,oo kuna

Županijski Kup prema kalendaru HŠRS-a bit će organiziran 01. svibnja, a prijedlog natjecateljske komisije je da se natjecanje održi u Slatini. Kotizacija po ekipi iznosi 200,oo kuna.

Svi natjecatelji u Kupu SRS VPŽ, kao i u svim ligama SRS VPŽ moraju imati registraciju i potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti izdanu u medicini sporta.

Registraciju natjecatelja je potrebno obaviti do 01.03.2022. godine

Uplatu kotizacija za navedene lige prijavljene ekipe i natjecatelji dužni su uplatiti najkasnije do 31.03.2020 godine isključivo na račun SRS VPŽ

SPORT 33515

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije