24.6 C
Orahovica
Petak, 29 rujna, 2023

KUP SRS VPŽ: Zdenačkom Linjaku naslov i plasman u Bjelovar

Sjajan rezultat polučili su danas seniori ŠRK „Linjak“ iz Zdenaca. Na županijskom  KUP natjecanju u lovu ribe udicom na plovak,  koje je održano u Slatini na „Bajeru“ a na kojem je nastupilo 10 klubova,  zdenački „Linjaci“  osvojili su prvo mjesto. Sjajna momčad, u sastavu Danijel Volenik, Zdenko Velić i Tihomir Hološ, pomela je konkurenciju, i zasluženo će nastupiti u Bjelovaru za zonskom natjecanju. U sektoru „A“, Danijel Volenik osvojio je drugo mjesto s 2.665 grama, što mu je u pojedinačnom plasmanu donijelo šesto mjesto. U sektoru „B“ Zdenko Velić osvojio je prvo mjesto s 5.760 grama. Velić je u pojedinačnom plasmanu na koncu osvojio sjajno drugo mjesto. U sektoru „C“ za zdenački klub lovio je Tihomir Hološ koji je zauzeo 6 mjesto s 3.195 grama, te u pojedinačnom plasmanu 16. mjesto. Zdenčani su ukupno osvojili 9 sektorskih plasmana što im je donijelo naslov najboljih s ulovom od 11.620 grama.

  • Odličan rezultat, jako smo dobro lovili i sretni odlazimo kućama. Pripremit ćemo se za Bjelovar i idemo favoritima pokušati pomrsiti račune – poručio je danas Danijel Volenik.

Osim Linjaka, na zonsko natjecanje u Bjelovar još su se plasirali, Tvin Virovitica, Klen Slatina, Mrena iz Gornjeg Miholjca te ŠRK Križnica iz Križnice.

Rezultati:

  1. ŠRK „Linjak“ Zdenci (Volenik, Hološ, Velić) 9 sektorskih plasmana 11.620 grama
  2. ŠRK „TVIN“ Virovitica (Prepelec,Templar, Meseš) 9 sektorskih plasmana 9.955 grama
  3. ŠRK „Klen“ Slatina (Keller, Idek, Ištvanović) 11 sektorskih plasmana 9.975 grama

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije