19.5 C
Orahovica
Subota, 15 lipnja, 2024
spot_img

Kup natjecanja u sportskom ribolovu tijekom 2022. godine

- Advertisement -

U sklopu ovogodišnjih aktivnosti Zajednice športskih ribolovnih klubova Orahovica – Čačinci – Zdenci – Crnac – Voćin, bit će održano čak osam natjecanja, po dva u organizaciji klubova iz Orahovice, Zdenaca i Čačinaca, te po jedno natjecanje u Crncu i Voćinu.

Prvo Kup natjecanje na rasporedu je već tradicionalno 01. svibnja u Zdencima, kada će uz domaćinstvo zdenačkog Linjaka biti održan Feeder cup. U Lipnju mjesecu dva natjecanja u Orahovici i Crncu. U organizaciji ŠRK Šaran, a pod pokroviteljstvom Grada Orahovice, 05. lipnja bit će održan Kup Grada Orahovice, dok će crnački Karas 19.06. biti domaćin Kupa, a u sklopu obilježavanja Dana općine Crnac.

Posljednjeg dana srpnja mjeseca, u Čačincima će biti održan Kup „Zaslužnih članova“, a domaćin je ŠRK Klen.  Tijekom kolovoza neće biti natjecanja, a Kupovi se nastavljaju u rujnu mjesecu. U Voćinu će natjecanje biti održano 04. rujna, a u sklopu obilježavanja Dana općine Zdenci, Kup natjecanje predviđeno je za 29. rujna.

Dodajmo još da se u kalendaru natjecanja nalazi i Kup Turističke zajednice Grada Orahovice, no još uvijek datum nije poznat, dok će u organizaciji ŠRK Klen Čačinci, 18.04. na ribnjacima biti održano Uskrsno natjecanje pod imenom „Uskrsna petica“ .

33515

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije