30.3 C
Orahovica
Utorak, 25 lipnja, 2024
spot_img

U Dugoj Međi održane Sportske igre hrvatskih branitelja

- Advertisement -

U sklopu subotnje 11. Pekemzijade, koja je održana u Dugoj Međi, a u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata Duga Međa održane su još jedne Sportske igre hrvatskih branitelja. Natjecalo se deset Udruga u 3 discipline, visećoj kuglani, slavonskoj alci i bacanju potkove, a natjecalo se i u gađanju lukom i strijelom.

Potkovu su najbolje bacali članovi UHBDDR Jarmina, drugo mjesto i srebrna odličja osvojili su članovi UDVDR Voćin, dok su treći u „potkovi“ bili članovi UHBDDR Nova Bukovica. Slavonsku alku najbolje su gađali članovi UDVDR Voćin koji su osvojili prvo mjesto, drugi su bili članovi UHBL PTSP VPŽ, dok su broncu oko vrata stavili članovi UDSVDR Koprivničko-križevačke županije. Viseću kuglanu osvojila je orahovačka HVIDT-a, drugo mjesto pripalo je pripadnicima UHBDDR PP Orahovica 1990.-1991, dok je treće mjesto osvojila HVIDR-a Slatina. Članovi Reda vitezova Ružice grada bili su organizatori natjecanja u gađanju lukom i strijelom, a najmirniju ruku i najoštrije oko imao je Siniša Kani, drugi je bio Ivan Balentić, dok je treće mjesto pripalo Željku Kuharu.

  • Super sam zadovoljan brojem pristiglih ekipa i prikazanim rezultatima. Najbitnije je druženje i Fair play, a to smo upravo u subotu imali. Čestitam pobjednicima, a ostaklim od srca zahvaljujem što su došli – rekao je predsjednik Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata Duga Međa Mirko Bušljeta.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije