12.7 C
Orahovica
Nedjelja, 24 rujna, 2023
spot_img

Teniska piramida Slatina – Orahovica: Slavio Kristijan Petrak, slijedi masters osam najboljih

Ovog vikenda završena je prva teniska piramida Slatina – Orahovica, koja se igrala u protekla 3 mjeseca u Slatini i Orahovici , au organizaciji Teniskih klubova iz Orahovice i Slatine.

Teniska piramida je tenisko natjecanje u kojem se igrači natječu po redovima (6 redova po 4 igrača). Pobjeda i poraz nose određeni broj bodova. Pobjeda za pobjedu u prvom redu, donosi 1000 bodova, a poraz 333 boda. Najbolju piramidu odradio je Slatinčanin Kristijan Petrak, koji je upisao svih deset pobjeda u prvom redu. Drugo mjesto osvojio je Daniel Kireta, dok je pokaz za treće mjesto pripao Slavenu Mađariću.

 • Hvala mom kolegi Miroslavu Radakoviću na uzornoj organizaciji u Orahovici, te mladim kolegama Marku Jusupu i Kristijanu Petraku, koji su nam puno pomogli. Ove sezone natjecala su se 24 igrača, što je vrlo dobro, a već za slijedeću sezonu mogu najaviti uključivanje novih igrača iz susjednih klubova u Feričancima, Donjem Miholjcu, Virovitici. Čestita pobjedniku, a svima ostalim zahvaljujem na sudjelovanju – rekao je predsjednik TK Slatina Slaven Mađarić.

Za tjedan dana očekuje nas završni Masters osam najbolji igrača:

 • Igrat ćemo u Orahovici i Slatini. Bit će to sjajan tenis, a jamac tome su osmorica najboljih. Također, organizirat ćemo tzv. „utješni turnir“ za sve one koji su sudjelovali, malo ćemo poslije svi zajedno podružiti kako bi obilježili uspješan završetak prve piramide, za koju se nadam da će postati tradicionalna – zaključio je predsjednik TK Orahovica Miroslav Radaković.

Poredak:

 1. Kristijan Kireta 10000
 2. Danijel Kireta 7333
 3. Slaven Mađarić 5444
 4. David Rakitničan 4940
 5. Mario Mikić 4889
 6. Dragan Ostojić 4667
 7. Ozren Desančić 4308
 8. Bojan Ostojić 3829
 9. Marko Jusup 3335
 10. Josip Radočaj 3112

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije