12.7 C
Orahovica
Nedjelja, 24 rujna, 2023
spot_img

Slatinska HVIDR-a osvojila 8. Memorijalni boćarski turnir „Šilović – Takač“

U organizacije HVIDR-e Orahovica te pod pokroviteljstvom općine Čačinci, a u sklopu obilježava Dana općine Čačinci, danas je u Bukviku održan 8. Memorijalni boćarski turnir „Šilović – Takač“. Uoči turnira predsjednik OV Čačinci Tomislav Tomić te predstavnici braniteljskih udruga s područja Orahovice i Čačinaca, odali su počast poginulim braniteljima Omeru Šiloviću i Ivici Takaču, paljenjem svijeća i polaganjem cvijeća na mjestima njihovih posljednjih počivališta.
Nakon pozdravnih riječi predajnika orahovačke Hvidre Stjepana Varaždinca i predsjednik OV Čačinci Tomislava Tomića , uslijedila su vrlo zanimljiva natjecanja. Najviše su mirnu ruku imali članovi HVIDRE Slatina (Drago Sabljak, Franjo Kraljik i Nikola Petrak). Srebro su kući ponijeli članovi HVIDR-e Orahovica dok su treći bili članovi HVIDR-e Virovitica. U konkurenciji parova prvo odnio je par Mirko Maričić i Petar Kojić.
Pehare najboljima uručio je danas načelnik općine Čačinci Alen Jurenac koji se u ime općine zahvalio organizatorima što s ovakvim turnirima čuvaju uspomenu na Domovinski rat.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije