15.2 C
Orahovica
Utorak, 26 rujna, 2023

Održan 9. Memorijalni boćarski turnir “Šilović – Takač” te Memorijalni turnir za umrle branitelje

U organizaciji Udruge Hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Orahovica danas je u Bukviku održan 9. Memorijalni boćarski turnir “Šilović – Takač” u sklopu kojega je održan i Memorijalni turnir za umrle branitelje Željka Ercega – Lujzu, Ivici Žemberija i Tomislava Šimanovića. U prijepodnevnim satima položeno je cvijeće i zapaljene svijeće na posljednjem počivalištima Omera Šilovića u Čačincima dok je na mjesnom groblju u Bukviku kod križa, zapaljena svijeća za Ivicu Takača.

Boćarski turnir ove je godine pripao Udruzi hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata Policijske postaje Orahovica 1990 – 1991.Drugo mjesto pripalo je članovima HVIDR-e Slatina dok su treći bili članovi Udruge hrvatskih branitelja Duga Međa. Današnji turnir bio je kvalifikacijski za ŠNIDOR, pa će tako Županiju Virovitičko-podravsku na ŠNIDOR-u predstavljati HVIDR-a Slatina, HVIDR-a Orahovica i HVIDR-a Virovitica.

Na Memorijalnom turniru za umrle branitelje natjecalo se u pikadu i visećoj kuglani.

PIKADO EKIPNO:

  1. HVIDRA VIROVITICA 2000
  2. HVIDRA VPŽ 1926
  3. HVIDRA ORAHOVICA 1658

Pikao pojedinačno:

  1. Branko Hečimović Hvidra Virovitica 1050
  2. Blaženka Nađ Hvidra VPŽ 1033
  3. Milan Đuradin Hvidra VTC 950

Viseća kuglana:

  1. HVIDRA SLATINA  350
  2. HVIDRA VIROVITICA 319
  3. HVIDRA VPŽ 318

Nagrade najboljima uručili su čelnici orahovačke HVIDRE, članovi obitelji preminulih branitelja i predsjednik Županijske HVIDR-e Mato Bubaš.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije