19.5 C
Orahovica
Subota, 15 lipnja, 2024
spot_img

Fran Grabovac pojedinačno, Kaltenbaher i Brusač u paru osvojili “Fifu 22” u Enigmi

- Advertisement -

Jučer je u CB Enigma odigran drugi turnir “FIFA 2022”, na kojem je u pojedinačnoj konkurenciji nastupilo 14 igrača, dok se u konkurenciji parova natjecalo 7 parova. Najviše znanja, ali i ponešto sreće u pojedinačnoj konkurenciji pokazao je Fran Grabovac koji je pomeo konkurenciju i zasluženo je osvojio naslov. U kategoriji parova najviše su znanja pokazali nogometaši Leo Kaltenbaher i Mateo Brusač.
Bilo je odličnih utakmica, momci igraju izvanredno pa su i gledatelji mogli uživati u predstavama igrača. Čestitamo Franu na pobjedi isto kao i Leu i Mateu – poručili su iz Enigme.
Igralo se 2×5 minuta, u slučaju neodlučenog rezultata uslijedio je produžetak od 2 minute, a ako je i tada bio “egal” izvodili su se jedanaesterci.
Jučer je kotizacija iznosila 20,oo kuna po igraču i 40 kuna po paru, a na svaku uplaćenu kotizaciju CB Enigma dodala je dodatnih 10 kuna. Kompletan fond uplata otišao je pobjednicima. Uz to Enigma je nagradila najbolje u obje kategorije i prigodnim medaljama.
Rezultati pojedinačno:
Luka Petrović – Vedran Špoljarić 1:0, Bruno Brkić – Leo Kaltenbaher 1:4, Petar Vrkić – Sven Zeman 7:8, Željko Paljužić – Karla Boljkovac 3:1, Matko Šalek – Marijan Šalek 1:2, Edy Yahya – Josip Paljužić 3:1, Fran Grabovac – Brusač Mateo 6:0.
Drugi krug:
Fran Grabovac – ;Luka Petrović 5:3, Sven Zeman – Leo Kaltenbaher 1:0, Marijan Šalek – Edy Yahya 5:4, Željko Paljušić slobodan.
Polufinala;
Željko Paljušić – Fran Grabovac 1:9, Sve Zeman – Marijan Šalek 3:1.
Finale:
Fran Grabovac – Sven Zeman 3:0.

Parovi:
Brkić/Špoljarić-Šalek/Zeman 2:11, Yahya/Grabovac-Kaltenbaher/Brusač 3:5, J. i Ž. Paljušić – Bosanac/Orina 4:1, Maričić/Boljkovac-Vrkić/I.Zeman 2:3.
Polufinala:
Kaltenbaher/Brusač – J. i Ž. Paljužić 2:1, Šalek/S.Zeman-Vrkić/I.Zeman 5:1 .
Finale:
Kaltenbaher/Brusač – Šalek/S. Zeman 5:6.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije