19.5 C
Orahovica
Subota, 15 lipnja, 2024
spot_img

2. Max Out 18. rujna u Sesvetama

- Advertisement -

U organizaciji Street Teama Zagreb, 18. rujna u Sesvetama bit će održan 2. Max Out, auto spektakl koji će i ove godine okupiti tisuće posjetitelja. U cijenu ulaza od (100kn)  uračunata  je kotizacija za natjecanje na koje ste svi automatski prijavljeni, zato se spremite na VELIKU konkurenciju!

Natjecanje će biti providno te će se svaki prijavljeni automobil predstavljati PRED PUBLIKOM! Bodovanje će biti računato po pravilnoj tablici ocjenjivanja automobila te će bodovi automatski biti predani vlasniku automobila !

Natjecateljske kategorije su slijedeće: GERMAN, EURO, JAPAN, FRENCH, ITALIAN, EXHAUST, INTAKE, LOWEST STATIC, LOWEST ON AIR, OLD BUT GOLD, CAR GIRL, BEST OF SHOW BY PUBLIC, BEST CAR CREW, BEST INTERIOR, BEST WHEEL, OEM+, EXTREME BEST,  ENGINE BAY,  BEST PAINT.

  • Parking će biti otvoren dok se ne napuni, stoga dođite što ranije. Sve prijave bit će uvažene do 13:30. Spremili smo vam mnoštvo zanimljivosti i poklona. Sve vaše konstruktivne kritike smo upamtili i spremili smo sve kako bi vama bilo još bolje i ugodnije! Neke od zanimljivosti jesu: Pit Stop challenge, Držanje felge, Guranje vozila, Povuci potegni, DB exhaust natjecanje te mnoge druge aktivnosti koje će se održavati tijekom cijeloga dana.Kao i na svakom našem događanju tu su i nagrade a neke od njih su: *Besplatno pranje u AP Niki, Poklon paketi, STZ majice i još mnoštvo toga. Prijave za društvene igre i glasanje za ,,BEST OF SHOW” automobila održat će se pod žutim šatorom. Klopa i cuga bit će osigurana uz prihvatljive cijene – rekao je danas u ime organizatora Alen Huskić.

Nema sumnje da će brojni štovatelji automobila, lijepih žena i oktana, toga dana u rujnu mjesecu, doći na svoje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije