9.2 C
Orahovica
Subota, 24 veljače, 2024
spot_img

17. boćarski memorijal u Feričancima “Mate Buljan – Karin”

- Advertisement -

Kakav boćarski event priprema BK FEŠK Feravino !!

Nakon dvije godine stranke uzrokovane covidom, u subotu 20. kolovoza u 14,oo sati na boćarskom stadionu u Feričancima, u organizaciji BK FEŠK Feravino, počet će 17. Memorijalni turnir Mate Buljan Karin. Sve će početi u jutarnjim satima, kada će čelnici boćarskog kluba iz Feričanaca te predstavnici pristiglih klubova, obići posljednja počivališta preminulih igrača kluba, Mate Buljana – Karina, Ivice Jukića – Šiša i Željka Vencingera – Štuke.

Nakon odavanja počasti na groblju u Feričancima, turnir će početi u 14,oo sati, a na njemu će nastupiti impozantna lepeza sjajnih klubova: Pula, Raštane (Zadar), Belišće, Sve Luka (Josipovac), Doljani (Orahovica), Dalmatinac (Bukvik), Mala Velika (Velika), Wels (Velimirovac), Olimpija (Osijek) i domaćini FEŠK Feravino:

  • Igrat ćemo trojke, repesaž u četiri grupe po tri kluba. Osim toga bit će i pojedinačnih natjecanja u valjanju i izbijanju. Spremni smo samo da nas vrijeme posluži. Kvaliteta turnira je vrhunska i jedva čekamo da to sve počne – rekao je danas sportski direktor turnira Ivan Marunica.

Fotografija: Danko Justić Radio Našice

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije