19.5 C
Orahovica
Subota, 15 lipnja, 2024
spot_img

Davor Boljkovac novi je predsjednik LU “Vepar” Orahovica

- Advertisement -

Danas je u Lovačkom domu “Točak” održana Izvanredna izborna skupština LU “Vepar” Orahovica na kojoj je, a nakon iznenadne smrti tadašnjeg predsjednika Tomislava Petrušića, za novog predsjednika izabran dugogodišnji član udruge Davor Boljkovac.

  • Hvala svima na ukazanom povjerenju i izboru. Pokojni Petrušić ostavio je iza sebe uređenu udrugi i bit će teško pratiti njegov rad. Ipak, trudit ću se nastaviti tamo gdje je Toma stao, a prioritet je svakako nastavak projekta izgradnje i legalizacija našeg novog Lovačkog doma Točak, kojeg je počeo Mirko Miloloža pa nastavio Toma i sada je na mene red. Moje želje su i daljnje omasovljenje društva te dolazak mladih lovaca – rekao je danas za 33515 novi predsjednik LU “Vepar” Orahovica Davor Boljkovac.

Osim predsjednika danas su izabrana i ostala tijela Udruge. Novi Izvršni odbor udruge čine: Silvio Pavić, Željko Stančin, Velimir Puža, Dražen Radišić i Matija Sabo, Stipe Troha, Branimir Andelfinger, Marko Jergović, Mirko Radačić i Miodrag Jovanović. Poslove tajnika i ujedno dopredsjednika obnašat će Silvio Pavić, Željko Stančin izabran je za blagajnika, a Dražen Radišić i Matija Sabo za lovnike. Luka Boljkovac obnašat će dužnost pomoćnog lovnika, dok je Mato Troha izabran za Voditelja lovno gospodarske osnove. Velimir Puža novi je ekonom, a Miodrag Jovanović predsjednik Komisije za štete. Stipe Troha vodit će Grupu jedan, Branimir Andelfinger Grupu 2, Marko Jergović grupu 3, a Mirko Radačić grupu 4. Nadzorni odbor ostao je neprimijenjen, predsjednik je i dalje ostao Kruno Bašić, dok će mu u radu pomagati Zoran Kordoš i Zoran Kasapović. Stegovno vijeće vodit će predsjednik Mirko Pintarić te članovi Zoran Mandić i Miodrag Muselin. Po funkciji, predsjednik udruge Davor Boljkovac, ako ti ikada zatreba, obnašat će dužnost likvidatora LU Vepar Orahovica.

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije