30.3 C
Orahovica
Utorak, 25 lipnja, 2024
spot_img

Veterani Papuka pobijedili Nizu, u novu sezonu ulaze osjetno jači

- Advertisement -

Najstariji “aktivni” Papukovci pripremaju se, naravno koliko im to obveze dopuštaju, za skorašnji početak nove natjecateljske sezone u Županijskoj nogometnoj ligi za veterane. Kao što smo vas izvijestili, ove godine u ligi će se natjecati svega 8 momčadi, a primat najboljih branit će veterani Mikleuša za čiju momčad igraju i dva orahovačka nogometaša Milan Babac i Mario Kovač.
U sklopu “zagrijavanja” za novu sezonu veterani Papuka sa 7:4. pobijedili su Omladinca iz Nize. Kako doznajemo pogotke za Papuk postigli su Delić i Kubaček po 2 te Oreški, Maha i Bulić.
Jedan od glavnih operativaca veteranske ekipe, Zoran Muselinović i ove će sezone biti zadužen za organizaciju utakmica ali isto tako i igru, jer Zoran je dugi niz godina neizostavan član Egnerove momčadi.
Slobodno vrijeme koje imam najviše trošim na održavanju veterana na okupu. Ja sam zadužen za organizaciju utakmica, pronalazak sponzora i ostalih pratećih stvari, dok je Saša Smodiš taj koji pokriva “treće poluvrijeme”. Na klupi će ove godine biti Predrag Egner – rekao je Muselinović.
Orahovački nogometni veterani prošle u godine osvojili posljednje mjesto u ligi i od toga ne može gore. Ponukani lošijim prošlosezonskim rezultatom, odlučili su osnažiti i popuniti redove :
Vratio se Maha, nadam se da će i Kelava moći, došla su braća Ličinić, Kalem i Baltić. Već s njima možemo računati na širinu kadra jer on je kod veteran itekako bitan. Sutra igramo još jednu pripremnu utakmicu u goste nam dolazi momčad iz Golobrdaca. Početak utakmice je u 18,oo sati. Prvenstvo počinje naredne subote kada u sklopu prvog kola gostujemo možda i kod najbolje momčadi lige, Suhopolja – rekao je danas trener papukovih veterana Predrag Egner.

Papukovim oldtimerima želimo što manje puknuća mišića i istegnuća zadnjih loža i prepona, a što više lijepih i zabavnih trećih poluvremena, jer kod veterana je ipak rezultat u drugom planu, ili pak griješimo…..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije