24.6 C
Orahovica
Četvrtak, 28 rujna, 2023

Valpovka – Papuk: Mandić nezadovoljan igrom u polju ali trkom itekako

Papuk je jučer odigrao u Valpovu bez pobjednika, ali i bez pogodaka. Kombinatorikom su pokušavali doći do vrata i pogotka, ali nije išlo pa trener Mandić baš i nije sretan kako je to izgledao:

Zadnja linija bila je u Miholjcu, srednji red u Belišću, a špica u Valpovu. Eto, tako je to otprilike izgledao. Nije bilo zadnjeg psa, sve je to bilo nekako isprekidano, jalovo, bezidejno, lopta nije išla, puno se griješilo. Ima nešto i dobroga od jučer, jako sam zadovoljan kako smo trčali i to me veseli. Neki momci su jako tvrdi, ali sve to mora biti tako u ovom dijelu priprema. U drugom dijelu ulaskom Dijanešića igra je dobila na ideji, ali nedovoljno da bi se zabilo. Čestitam domaćinima  na prijemu i kolegi Majdeniću na fer i korektnoj igri – rekao je Mandić.

Narednog tjedna, momčad će raditi sutra (ponedjeljak) u utorak, srijedu i četvrtak, u petak je slobodan dan, a vikend će (subota i nedjelja) Papuk provesti na turniru u Donjoj Motičini, na kojem će još nastupiti domaćin Motičina, Kaptol i Omladinac iz Vukojevaca.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije