12.7 C
Orahovica
Nedjelja, 24 rujna, 2023
spot_img

UTAKMICA SEZONE U DOLCIMA Druga ŽNL Istok 15. kolo – Derbi sezone igra se u nedjelju u Dolcima, ako DOŠK dobije, jedna ruka je na peharu, a šampanjac na hlađenju

DOŠK i Zrinski u  nedjelju će igralištu Park u Dolcima igrati za naslov prvaka. Dolčani imaju 3 boda prednosti, no ne smiju izgubiti, ako žele naslov. Svaki ostali ishod ide na ruku Dolčanima, a „X“ bi najviše željeli Benš i društvo u Josipovu, jer DOŠK još mora i na to gostovanje. Ipak, posvetimo se najbitnijoj utakmice sezone za oba kluba.

DOŠK na krilima Luke Zemena i Marijana Velića leti jako visoko, no lopte Kolara, Cabicara i Štegera često imaju oči, pa i taj dio momčadi zaslužuje iskrenu pozornost. Uglavnom,  DOŠK u utakmicu sezone ulazi kao favorit. Svih 5 kola je apsolvirao s odličnim i zato su favoriti, dok je Zrinski u dva kola prosuo sve dobro što je radio u proteklih 13. Nema sumnje da će Miloloža dodatno mobilizirati svoje snage, jer i njemu je ovo utakmica od iznimne važnosti koja bi trebala potvrditi da je ovaj DOŠK stigao do svoga zenita i da može do toliko željenog naslova. Sigurno brojni navijači već peru boce i spremaju „buklije“, ali u sportu se ipak prvo mora sve odraditi na terenu, a onda razmišljati o popularnom „trećem poluvremenu“. Miloloža je danas bio opširan i ovako je najavio prvosvibanjski meč, utakmicu sezone njegove momčadi::

  • Derbi je uvijek nezahvalan za prognozu, podcjenjivanje protivnika isto, mi moramo ući u utakmicu 120%  i igrati naš nogomet, prepoznatljiv već duže vrijeme. Igramo na  našem terenu,  te  uz podršku naših gledatelja  igramo najkvalitetniji nogomet. Pozitivan naboj već duže vrijeme kruži unutar sustava DOŠK-a, sad ovisimo sami o sebi, na terenu  moramo pokazati tu kvalitetu koju imamo u odnosu na protivnike u ligi. Derbi je uvijek kada igraju prvi i drugu na ljestvici pa će takav biti i ovaj nedjeljni. Ovaj puta moji igrači nemaju pravo na grešku, želim samo pobjedu – rekao je Miloloža te pozvao, ne samo Dolčane, nego i sve ostale ljubitelje nogometa na susret:

  • Nedjelja popodne, praznik, svi uvjeti stvoreni da pozovem ljubitelje nogometa da dođu u Dolce i pozdrave nove prvake Druge ŽNL. Znam da prvo moramo pobijediti,  ali ja sam uvjeren u to – zaključio je Miloloža.

Nedjeljna utakmica igrat će se u Dolcima na igralištu Park s početkom u 17,00 sati.

Utakmice 15. kola

Mladost (B) – Ćeralije                   Bakić, 1.5. u 17:00

Krčevina – Grabić                           Čađavački Lug, 1.5. u 17:00

DOŠK – Zrinski (NB)                       Dolci, 1.5. u 17:00

Standard – Mladost 1930 (Čađ)  Nova Šarovka, 30.4. u 17:00

Dinamo (J) – Munja                        Josipovo, 1.5. u 14:00

2 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije