15.2 C
Orahovica
Utorak, 26 rujna, 2023

Uoči današnjeg prvog lokalnog derbija u Zdencima – Oglasili se predsjednici Čiš i Čačinović

U Školskoj 7 sve je spremno za dolazak DOŠK-a. Teren je u puno boljem stanju nego prije tjedan dana, „partizanka“ oko igrališta je uklonjena, pa je naša opaska upravo na ta dva segmenta urodila plodom. Danas će Velića i njegove kolege dočekati puno bolji uvjeti nego što je to imao Lukač.

Kod igrača obje momčadi, koji imalo žive nogomet, sigurno i u ovom trenucima vlada pozitivna nervoza, jer velika utakmica i puno ljudi su na vidiku.

Miloloža jučer, a Ciglar prije sedam dana, obratili su se nogometnom puku video porukama, pozvavši ljubitelje nogometa da dođu i pogledaju svatko svoje miljenike,  a danas su to učinili predsjednici Čiš i Čačinovioć. Svatko u svom filmu dočekuje današnji susret. Obojica su ispunjeni optimizmom (tako i treba) i obojica od svojih igrača očekuju najbolju utakmicu i naravno nova tri boda, jer kakvi bi oni sportaši bili kada ne bi bilo tako.

Domaćini su u prednosti i to nitko ne taji. Čiš je Ciglaru doveo sve što je bilo kvalitetno na tržištu i s pravom su oni ti koji u susret, ali i u ligu, ulaze kao veliki favoriti. Igraju na domaćem terenu, igrački kadar je bogatiji od Dolačkog, no sve to može pasti u vodu, ako danas baš nije taj dan:

  • Spremni smo i organizacijski i igrački. Teren je u puno boljem stanju nego prije sedam dana. Igrački kadar je kompletiran, svi su tu osim Čubelića, koji nam se priključuje od slijedećeg kola. Očekujem dobru nogometnu predstavu, mnoštvo ljudi, na terenu fair play, a na semaforu našu pobjedu. Pozivam sve ljubitelje nogometa da dođu danas i podrže nas u pohodu na novu pobjedu – rekao je danas predsjednik Sloge Darko Čiš.

Optimizam vlada i preko bašča u Dolcima. Šteger, Velić, Zemani, kažu, dobru su spavali, a isto nam je potvrdio i čelni čovjek dolačkog korpusa Matija Čačinović.

  • Na krilima pobjede nad Slavonijom odlazimo danas u Zdence. Prihvaćamo da su Zdenčani favoriti, ali i nas se nešto mora pitati. Dok nas netko ne pobjedi na terenu, nećemo stisnuti ruku i čestitati, tek kada to netko učini, sportski ćemo podnijeti poraz. Iskreno,  mi o njemu danas ne razmišljamo. Dogovorili smo se da ćemo dati sve od sebe da uspijemo i pobijedimo danas, jer lopta je okrugla, igra se 90. minuta, svaka momčad ima 11 igrača i imamo se pravo nadati. I ja koristim prigodu da pozovem sve one neodlučene da dođu danas u Zdence i bodre svoju momčad – zaključio je Matija Čačinović, predsjednik dolačkog sportskog ponosa.

Današnja utakmica Sloge i DOŠK-a počet će u 17,00 sati, sudit će ju iskusni Goran Loparac uz asistenciju Marija i Matije Lješčaka.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije