18.6 C
Orahovica
Petak, 14 lipnja, 2024
spot_img

U Orahovici odigran 6. Memorijalni rukometni turnir „Pave Vukelić-Pajo“

- Advertisement -

U organizaciji ŽRK Orahovica, danas je na središnjem gradskom trgu u Orahovici odigran turnir u minirukometu, na kojem su nastupile ekipe Virovitice, Broda, Slatine i dvije ekipe iz Orahovice. Igralo se svatko sa svakim, a najviše znanja i ponešto sreće, pokazale su rukometašice 1234 Virovitice koje su osvojile prvo mjesto. Turnir je svečano otvorila predsjednica ŽRK Orahovica Ljiljana Borić, a nazočne su još pozdravili ispred 81. gardijske bojne HV “Kumovi” Miroslav Milovuković te orahovački gradonačelnik Rister.

  • Od srca se zahvaljujemo svim suorganizatorima turnira, te roditeljima koji su došli na turnir i pomogli u organizaciji – poručili su iz ŽRK Orahovica.

Na koncu turnira podijeljene su nagrade najboljima. Sve ekipe primile su pehar, a igračice medalje, one najbolje i dodatne nagrade. Za najbolju igračicu turnira izabirana je Una Grdić (1234 Virovitica). Nagradu za najboljeg strijelca ponijela je Ema Perković (ŽRK Brod). Jelena Kolarić (Slatina) izabrana je za najbolju golmanicu, dok je najmlađa igračica turnira Maris Knapić (Slatina). U najbolju šestorku, osim imenovanih još su izabrane Magdalena Matajčić (Orahovica II) i Jelena Brbot (Orahovica I).

Nagrade su uručili , u ime organizatora predsjednica kluba Borić, gradonačelnik Rister, Miroslav Milovokuvić te predsjednik ŽRS Virovitičko-podravske  županije Antun Blažević.

Osim ŽRK Orahovica, suorganizaciju turnira još potpisuju Grad Orahovica, Turistička zajednica Grada Orahovice, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Rukometni savez Virovitičko-podravske županije, zajednica športskih udruga Grada Orahovice i 81. gardijska bojna HV „Kumovi“.

Rezultati:

Virovitica-Brod 12:5, Orahovica II-Slatina 1:11, Orahovica I-Virovitica 3:8, Brod-Slatina 5:4, Orahovica II-Virovitica 0:8, Brod-Orahovica I 8:2, Virovitica-Slatina 8:6, Brod-Orahovica II 19:0, Slatina-Orahovica I 4:2 i Orahovica I-Orahovica II 1:7.

Poredak: 1. 1234 Virovitica 8, Brod 6, Slatina 4, Orahovica II 2, Orahovica I 0.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije