7.8 C
Orahovica
Subota, 20 travnja, 2024
spot_img

TENIS: Počele radne akcije, uskoro i teniska sezona

- Advertisement -

Tijekom današnjeg dana počeli su radovi na uređenju teniskih terena TK Orahovica, izvijestio nas je danas nakon  obavljene radne akcije, predsjednik TK Orahovica Miroslav Radaković:

  • Počeli smo s radovima na našim terenima. Danas smo osposobili teren broj 1, a tijekom idućeg tjedna u red ćemo dovesti i preostala dva terena. Linije, zemljani radovi, lišće, granje, to je danas bilo na meniju. Lijepo smo se podružili i napravi dobar posao – poručio je Radaković.

Tenis u Orahovici je u ekspanziji, što potvrđuje podatak od čak 50-tero djece koja sudjeluje u radu Škole tenisa:

  • Rad s djecom je prioritet i na tome se temelji naš rad. To je smisao rada kluba. Pozivam sve dječake i djevojčice koji se žele baviti bijelim sportom dan nam se jave. I ove ćemo godine sudjelovati u Tenis ligi Slavonije i Baranje i to 4. sezonu u nizu. Prošle smo sezone izborili polufinale i taj rezultat želimo ponovo potvrditi – rekao je Radaković, a na upit kako teku radovi na jednom od najstarijih teniskih terena u Slavoniji, onom u parku, Radaković je odgovorio:
  • Teniski teren u parku bit će otvoren za javnost do kraja travanja mjeseca – zaključio je predsjednik TK Orahovica Miroslav Radaković

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije