23.1 C
Orahovica
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
spot_img

SuperSport Hrvatski kup: Trener Mandić  –  „Moja najveća trenerska pobjeda“, Pamić sportski čestitao Papuku

- Advertisement -

Zoran Mandić danas je na klupi Papuka upisao svoju najveću trenersku pobjedu. U bogatoj sportskoj karijeri, igrao je Mandić i prvoligaški nogomet (Austrija), no ništa se ne može mjeriti s današnjim uspjehom koji je potpisao kao trener Papuka. Danas je srušio kolegu Pamića te se s ovom pobjedom zauvijek  upisao u Papukovu sportsku povijest:

  • Naravno da emocije udaraju. Ima dana u životu kada ste sretni što ste živi i što radite posao koji volite, e danas je jedan od tih dana. S današnjom pobjedom naplatio sam sve nogometne teškoće koje sam doživio nakon karijere. Momcima, ali svima, od prvog do zadnjeg, čestitam i duboko se naklanjam. Nakon što sam ih kudio nakon Rudara, danas su oni moji i orahovački heroji. Ovo nam je čak 6 utakmica u kolovozu, odigrali smo ju s 14 igrača i punih 120 minuta. Trčali smo do iznemoglosti. Ovo je dokaz da mogu, da su nadmašili samoga sebe. Bravo, bravo, bravo. Biti trener Papuka danas je najljepša stvar – rekao je razdragani Mandić.

Osijek ?

  • Hahaha, najlakša utakmica u povijesti kluba. Bit će to praznik za sve nas, ali nemojte misliti da ćemo skinuti gaće odmah. Borit ćemo se kao i danas, još i jače – zaključio je Mandić.

Nije bilo lako Igoru Pamiću nakon utakmice. U Karlovcu je ostavio nekoliko prvotimaca, jer kako je rekao, prvenstvo je bitnije, ali to se pokazalo kobnim:

  • Čestitam Papuku na pobjedi i prolasku. Jedan dio krivice i ja snosim, jer nisam poveo sve igrače danas u Orahovicu i eto pogriješio sam. Papuk je danas bio odličan, svih 120 minuta odigrali su ovi momci na vrlo visokom nivou. Danas je njihov dan i neka u njemu uživaju, a ja postajem veliki Papukov navijač. Čestitam i kolegi Mandiću na odlično pripremljenoj momčadi. Hvala i vama na svemu danas u Orahovici – zaključio je Pamić.

Kako doznajemo u klubu traje treće poluvrijeme, a mi se nadamo  da će i poslodavci Papukovih igrača sutra imati milosti, jer ne ulazi se svaki dan među 32 najbolje momčadi  u najmasovnijem nogometnom natjecanju Hrvatske. Čestitamo!!!

Fotografija: Slobodan Kadić

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije