23.1 C
Orahovica
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
spot_img

ŠN „Orahovica“ i NK „Papuk“ potpisali Ugovor o međusobnoj suradnji

- Advertisement -

Danas su si u Maloj gradskoj vijećnici, a uz blagoslov gradonačelnika Ristera, ruke pružili predsjednici dva orahovačka nogometna kluba, Darijo Krmpotić ŠN “Orahovica” i “Dražen Tikvan” NK Papuk Orahovica. Naime, danas je potpisan Ugovor o međusobnoj suradnji s kojim se reguliraju međusobna  prava i obveze oba kluba. Potpisom Ugovora nesuglasice između ova dva kluba, napokon bi trebale biti riješene, a posebice na zadovoljstvo djece i njihovih roditelja. Vraćati se u prošlost nema potrebe, jer bi ovaj papir pocrvenio od srama, nekim ljudima niti danas nije jasno što su učinili, no to je kako rekoh , njihova stvar. Najviše su patila djeca koja nisu imala svoj mir, stvarali su se nepotrebni animoziteti, izgovoreno je mnogo ružnih riječi, posebice po kafićima i na ulicama, ali i na samom igralištu pa i u uredima Gradske uprave, ali hvala Bogu, trajalo je to jednu sezonu. Od danas oba kluba pušu napokon u isto jedro i borit će se za iste ideale, one rezultatske i nogometne.

Darijo Krmpotić predsjednik ŠN “Orahovica”

  • Nakon što je NK Papuk dobio novo vodstvo, sjeli smo svi skupa za stol i uspjeli smo dogovoriti uvjete suradnje za koje se nadamo da će biti na obostrano zadovoljstvo. Odlučili smo Papuku i ovaj puta pomoći da stekne sve uvjete za igranje u Trećoj ligi (sada četvrti stupanj natjecanja). S druge strane našoj smo djeci omogućili natjecanja u kvalitetnim ligama. Dogovorili smo sve uvjete suradnje, a zbog nekih prijašnjih problema u komunikaciji i loših iskustava iz prijašnjih godina, odlučili smo to staviti na papir. Nadamo se da će Ugovor biti ispoštovan s obje strane na obostrano zadovoljstvo te da ćemo suradnju nastaviti i u budućnosti. 

Dražen Tikvan predsjednik NK “Papuk”:

  • Naravno da mi je drago da smo napokon potpisali taj Ugovor. Veselimo se svi zajedničkom treniranju sve djece, koja će tako imati priliku upoznati i druge klubove s područja naše županije ali i van nje, kao i nove nogometne stadione. Bit će tu i novih poznanstava i prijateljstava. Idemo sada svi skupa raditi za dobrobit djece i nogometa. 

Saša Rister gradonačelnik Orahovice:

  • Zahvaljujem se i Papuku i Školi nogometa Orahovica što su sjeli za stol te na koncu postigli dogovor. Siguran sam da sve što je na papiru da će se ispoštivati, na dobrobit nogometa, djece i naših sugrađana.  

U narednoj sezoni Papuk će imati tako četiri omladinske kategorije, juniore koji će se natjecati na županijskoj razini, te selekcije igrača U-11, U-13 i U-15, koji će s natjecati u 2NL.

Uskoro opširnije…….

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije