14.1 C
Orahovica
Utorak, 3 listopada, 2023
spot_img

Ekskluzivno: Riješena trenerska kriza u Papuku, Saša Tir trener Papuka do kraja sezone

- Advertisement -

Obiteljska situacija Ivana Vukovića, spriječila je ovog Voćinčana da zasjedne na vruću orahovačku klupu. Večeras se Vuković obratio javnosti:

  • Na žalost moja obiteljska situacija zahtijeva da u ovim trenucima moram biti kod svoje kuće jer sam potreban obitelji. Zahvaljujem se ljudima u Papuku na velikom razumijevanju, isto kao i čelnicima zdenačke Sloge, predsjedniku Čišu i treneru Ciglaru. Kada sve ovo pobijedim, vratit ću se još jači, sada mi je samo potreban mir i privatnost. Rekao sam da mi je nogomet dao sve u životu, no ovaj puta ipak je u pitanju ljudskost – rekao je večeras Ivan Vuković.

Saša Tir trebao je samo odraditi utakmicu u Virovitici, no nakon razgovora s kapetanom Bušljetom, ali i ljudima koji danas vode klub,  danas je i službeno preuzeo prvu momčad orahovačkog kluba. Tir je u Papuku već sedam godina i naravno da je zaslužio dobiti prigodu, iako je s Pavličićem otišao prije dva tjedna, no:

  • Tu sam već sedam godina i ne bi bilo fer ne pomoći klubu da se dođe do kraja ove sezone. Razgovarao sam s kapetanom i prihvatio da zajedno s njim dovedemo ovu sezonu kraju. Naravno da mi je čast sjediti na klupi Papuka – rekao je večeras Tir te dodao kako želi u ovih pet kola sačuvati sedmu poziciju:
  • Želim dovesti momčad do te sedme pozicije te uči u finale županijskog Kupa. To su neka dva moja cilja, koja ako ostvarim, će me zadovoljiti. Već u subotu imamo prigodu osvojiti bodove kontra Varteksa i tako mirno pripremati slijedeće utakmice. Ja sam rekao kako nemam ambicija raditi sa seniorima i kod toga stojim, dakle ovdje sam još pet kola kao privremeno rješenje, a onda se vraćam u rad s mladim vratarima i igračima – zaključio je večeras novi trener Papuka Saša Tir.

Član Uprave Papuka, i jedan od glavnih operativaca kluba Dražen Tikvan, ovako je komentirao Odluku kluba:

  • Još je mjesec dana do kraja sezone i Saša je bio logično rješenje. Hvala mu što se prihvatio ovog teškog rudarskog posla. Ivanu želimo puno sreće i naravno da imamo razumijevanje za sve ovo što mu se dogodilo. Mi se u klubu nadamo kako ćemo uspješno dovesti sezonu do kraja, a onda moramo svi skupa sjesti i dogovoriti kako ćemo dalje – rekao je Dražen Tikvan.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije