14.1 C
Orahovica
Utorak, 3 listopada, 2023
spot_img

Promjena na klupi RK Orahovica: Damir Knežić novi trener prve momčadi

- Advertisement -

Rukometaši Orahovice dobili su večeras novog trenera. Kako nas je izvijestio predsjednik RK Orahovica Samir Šahinović, dužnost trenera prve momčadi preuzeo je poznati našički rukometni stručnjak Damir Knežić – Damba. Knežić preuzima dužnost od prijatelja ali i kolege trenera Marka Cingela, koji je nakon smrti Tomislava Prebega, preuzeo dužnost šefa stručnog štaba.

Predsjednik orahovačkog kluba Samir Šahinović zadovoljan je obavljenim poslom, jer Knežić je priznat i poznat rukometni stručnjak ovih prostora:

  • “Damba” je sjajan poznavatelj orahovačkog rukometa. Radio je u našem klubu kada smo bili drugoligaši, no tada klub nije bio spreman pratiti njegove ambicije. Također, Knežić je odlično radio i u ŽRK Orahovica i njegov ponovni dolazak u naš klub je neki logičan slijed. Klub je danas na zdravim nogama, posloženi smo u gotovo svim segmentima. Očekujem daljnji napredak u radu i bolji plasman od premijernog nastupa ove sezone, tj. plasman među tri. Hvala marko na svemu što je dao prvoj momčadi u onim teškim trenucima. On ostaje s nama i posvetit će se dodatno radu s djecom – rekao je večeras predsjednik RK Orahovica Samir Šahinović.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije