9.2 C
Orahovica
Subota, 24 veljače, 2024
spot_img

Pranjić pomaže Mandiću: Karlovac je jako disciplinirana momčad i mom Papuku neće biti lako, ali….

- Advertisement -

Danijel Pranjić danas je s osmijehom primio vijest kako će njegov prvi klub, orahovački Papuk, 31. kolovoza u Orahovici, na igralištu gdje je upravo on učinio svoje prve nogometne korake,  u pretkolu SuperSporta Hrvatskog nogometnog kupa, ugosti Karlovac, klub s bogatom reputacijom, čak i onom prvoligaškom.

Karlovac, inače član treće HNL Središte (Papuk Treća HNL Sjever)  čvrstim uzdama u svojim rukama drži „div iz Žminja“  proslavljeni hrvatski nogometaš, a danas trener Igor Pamić. Pamić dobro pozna orahovački teren jer je u Orahovicu na pripreme doveo Hrvatski dragovoljac (Igrao Marin Čavić), no ovaj puta neće doći u prijateljskom ozračju, već će tražiti pobjedu svoje momčadi,  kako bi nastavio daljnji put Hrvatskim kupom. Ako netko pozna momčad Karlovca onda je to trener Trnja Danijel Pranjić, koji je tijekom ovog proljeća izgubio doma od Pamića s 2:1, no ipak je ligu završio ispred Karlovca.

Na prvu konstataciju da je će Papuk na Karlovac Pranjić je rekao:

–             Uhh, gadan ždrijeb, moglo je i bolje ali i gore,  no sada više nema nazad. Ako Papuk bude igrao kao tijekom ovog proljeća, neće imati izgleda, no kako čitam i čujem došao je novi trener,  radi se ozbiljno i to mi je drago za čuti. Isto se  odnosi  i na Karlovac, ne znam kakvi će biti ove sezone, prošle su bili dobri. Momčad je bila disciplinarna, imali su dva odlična  Ukrajinca, tu je i sin od Igora, Zvonko tako da … – rekao je Pranjić pa poručio kolegi Mandiću:

–             Igrali su čvrsto u bloku i potom tranziciju po osvojenoj lopti, to je jako teško za probiti. To je Igorov stil kojega on gaji. Protiv Karlovca, Papuk mora biti strpljiv, mora puno više trčati nego što je trčao i svoje greške mora svesti na minimum,  jer  Igor točno vidi kada netko pada i gdje igra „curi“. Protivnik odmah biva kažnjen. Mogu Zoranu reći da ga čeka težak posao ali ne i neprolazan, mora biti pametan i strpljiv. Naravno da će i publika igrati bitnu ulogu, jer ovo je jedna od velikih Papukovih utakmica u bogatoj povijesti. Ako uhvatim vremena volio bih doći u Orahovicu na utakmicu,  jer čujem pušu neki novi vjetrovi – zaključilo je Pranjić.

Fotografija: SportNews.hr

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije