30.3 C
Orahovica
Utorak, 25 lipnja, 2024
spot_img

Polufinale Kupa –  Pocrvenjeli David Podboj – „Nadam se da se ovo više nikada neće ponoviti“

- Advertisement -

David Podboj prvi je morao na prijevremeno tuširanje, a nakon pomalo naivnog starta na sredini terena. Nema sumnje Presečan je pravilno izvukao drugi žuti, ali prije toga prethodio je čisti prekršaj na Čavićiu, kojeg je Presečan „prespavao“ da bi nakon toga bez pogovora poslao Crkvarčanina pod tuš. Britkog i uvijek borbenog Podboja zamolili  smo za komentar, uputivši mu čestitke za ulazak u finale:

  • Hvala na čestitkama. Svaka čast momcima iz Suhopolja koji su se bacili na glavu, željeli su pobjedu isto kao i mi. Igra je bila puna trke i žara, znali smo da neće biti lako, ali ovo što smo doživjeli, nismo očekivali. Ja ovo u svojoj nogometnoj karijeri nisam doživio. Svaki aut, svaki kontakt, svaki prekršaj sviran je za domaćina, sve protiv nas, ovo je sramota. Domaći navijači na tribini su isto ostali zgroženi što su vidjeli. Sramota, velika sramota, ali ipak nagrađeni smo jer smo bolji – rekao je isključeni Podboj pa najavio Viroviticu u finalu:
  • Odradit ćemo kaznu protiv Virja i onda spremni idemo u borbu protiv Virovitice. To su naši poznati suparnici. I ta posljednja sezonska utakmica bit će puna borbe, kontakata i naboja. Bože moj, tko bude bolji neka pobjedi, ja se samo nadam da se ovako nešto više nikada neće ponoviti – rekao je Podboj.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije