18.6 C
Orahovica
Petak, 14 lipnja, 2024
spot_img

Plesna dvorana u Orahovici, razmišlja se o Sportskom plesnom klubu !!

- Advertisement -

U kompleksu orahovačkog školskog centra, prije nekoliko dana izgrađena je  i uređena nova Plesna dvorana, u koju  je danas ušlo i oko naše kamere. Radove na uređenju Plesne dvorane izvodilo je poduzeće Ružica grad, a vrijednost investicije bila je 40-tak tisuća kuna. Ravnateljica Osnove škole, koja će i gospodariti i upravljati s dvoranom, Maja Škraba pojasnila je kako se došlo do sredstava :

  • Plesna dvorana izrađena je kroz projekt CMS Together II, prekogranične suradnje Hrvatske i Mađarske. Naša škola je glavni partner, a u projektu još sudjeluju OŠ Kitaibel Pal iz Harkanya te OGŠ Milko Kelemen. Plesna dvorana izgrađena je i za sportski susret koji nas očekuje  na jesen, a svi termini su pomaknuti zbog Covida – rekla je Škraba.

U novoj Plesnoj dvorani, nastavnica OŠ provodit će obuku modernog plesa, rekla je učiteljica razredne nastave Silvana Lešić:

  • U dvije plesne grupe danas okupljamo 30-tako učenica i učenika, koje učimo modernom plesu. Djevojke starijeg uzrasta  nazvale smo „Dance stars“ i zaista se imamo s čime pohvaliti. Pripremamo se za plesne smotre koje slijede i ova dvorana je zaista zlata vrijedna. Rad je poboljšan, imamo svoj mir, djevojkama je danas lakše plesati, odmah korigiraju svoje pokrete jer novopostavljena zrcala odmah odrađuju svoju zadaću  – rekla je Lešić, koja je na upit ima li izgleda da Orahovica dobije Sportski plesni klub rekla:
  • O svemu tome razmišljamo jer potencijala ima. Imamo još jednu ideju, no kada sve stavimo na papir i zgotovimo, obavijestit ćemo našu javnost, bit će jako zanimljivo i primamljivo – zaključila je učiteljica Silvana Lešić.

Plesna dvorana nalazi se u prizemlju škole, tik do ulaza u Sportsku dvoranu. Osim  čistog i urednog prostora, novog laminata,  u dvorani su postavljena i moderna zrcala:

  • Osim viđenog, vrlo brzo bit će ugrađeni i zvučnici s malim razglasom, a dvoranu planiramo urediti s plesnim fotografijama i ostalim sitnicama koje će dodatno oplemeniti ovaj prostor – zaključila je ravnateljica Škraba.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije