12.7 C
Orahovica
Nedjelja, 24 rujna, 2023
spot_img

PIKADO: Marin Udovčić ponovo pokorio „Enigmu“, pobjeda za par Borda/Vrkić

Marin Udovčić drugi tjedan za redom pokorio je Enigmu. Naime, u konkurenciji 14 igrača Udovčić je ponovo kući ponio zasluženu „pinku“. Igrao je Marin sjajno, tukao je u polufinalu Bordu, bez „ogrebotina“ a u finalu je također „čisto“ pokosio Vrkića.

  • Marin je odlično odigrao, i nema trunke zamjerke na njegovu pobjedu. Pobijedio je dva kandidata za naslov i tu je svakoj priči kraj. Čestitam svima na borbi te posjetiteljima na dolasku – rekla je za naš portal Ana – Marija Petin.

U konkurenciji 7 parova slavili su Borda i Vrkić, dvojac koji je i ovu nedjelju bio sjajan.

I jučer se u Enigmi igrao Cricket, 1:1, na dvije dobre i na dva aparata. U obje kategorije Enigma je uplatila 10 kuna po igraču, odnosno paru, a pobjednici su kući ponijeli kompletne uplate.

REZULTATI POJEDINAČNO:

Vedaran Špoljarić-David Cingel 2:1, Marin Udovčić-Ivan Kratzl 2:0, Goran Đurić-Josip Perković 2:0,  Robert Orina-Petar Vrkić 0:2, Dražen Borda-Dario Stošić 2:0, Matej Orina-Tesa Đurić 2:1 i Leon Slatinac-Darko Stojčević 2:0.

Četvrtfinala:

Marin Udovčić-Leon Slatinac 2:0, Dražen Borda-Matej Orina 2:0, Goran Đurić-Petar Vrkić 0:2, slobodan je bio Vedran Špoljarić.

Polufinala:

Dražen Borda-Marin Udovčić 0:2 i Vedarn Špoljarić-Petar Vrkić 0:2.

Finale:

Marin Udovčić-Petar Vrkić 2:0.

REZULTATI PAROVI :

G.Đurić/Kratzl-A.Petin/T.Đurić 2:0, R.Orina/M.Orina-Borda/Vrkić 0:2, Stošić/Zvijerac-Slatinac/Špoljarić 1:2, Slobodni Udovčić/Stoječević.

Polufinala:

Slatinac/Špoljarić-Borda/Vrkić 1:2 i G.Đurić/Kratzl-Udovčić/Stojčević 1:2.

Finale:

Borda/Vrkić-Udovčić/Stojčević 2:1

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije