31.9 C
Orahovica
Utorak, 23 srpnja, 2024
spot_img

Pikado: Majstorica u CB “Sokol” – Velika pobjeda Matea Brusača

- Advertisement -

Jučer je u CB Sokol u sjajnoj atmosferi odigrana pikado Majstorica, na kojoj je nastupilo 9. igrača. Pravo nastupa imali su igrači koji su u proteklih 5 kola nastupili 4 ili 5 puta. Majstorica je bila sjajna, odlični i provjereni igrači, koji su svojim igrama skrenuli već pozornost na sebe. Igrao se Cricket, 1:1, na dvije dobre, uz pečene girice, a akcijski se točio Staropramen.
Na koncu su favoriti i slavili, a najviše sreće što je kući ponio statuu pobjednika i vrijednu novčanu nagradu imao je Mateo Brusač koji je u finalu bio bolji od Marka Samira i Marina Udovčića. Josip Brkić (pobjednik prvog kola), imao je tu nesreću da je u prvom kolu naletio na favorita, pa je ostatak natjecanja popratio iz naslonjača.
Mateo Brusač potvrdio je svoju kvalitetu, a za naš portal je izjavio:

Uživao sam ovih šest tjedana. Odlična konkurencija, svatko od nas trojice je mogao pobijediti, ja sam bio sretniji i spretniji i eto nosim titulu kući. Čestitam svim igračima na borbi, te CB SOKOL na sjajnim domaćinstvima. Imam potrebu zahvaliti i se i vama što ste nas popratili, i pisali o ovom zanimljivim sportskim događajima – rekao je večeras pobjednik Mateo Brusač.

Zadovoljstvo nije krio niti Stjepan Pišta Kaltenbaher:

-Čestitam Mateu na pobjedi, stvarno je bio najbolji i zasluženo je osvojio naslov. Hvala svima koji su u proteklih 6. tjedana bili s nama i dolazili u naš lokal. Najveće hvala igračima, ipak su svi oni bili tu radi sporta i zabave. Hvala i vama na medijskom praćenju – zaključio je Kaltenbaher.

Kako doznajemo već narednog petka, Pikado natjecanje se nastavlja prvim kolom, a o načinu igre ćemo vas izvijestiti naknadno.

REZULTATI:
Marin Udovčić-Martin Vratković 2:0, Pavo Bošnjak-Mateo Brusač 0:2, Marko Samir-Josip Brkić 2:0 i Dajan Broš-Damjan Šalković 0:2. Slobodan Leo Kaltenbaher.
Polufinala:
Leo Kaltenbaher-Marko Samir 0:2 i Damjan Šalković-Mateo Brusač 0:2.
Finalni troboj:
Marin Udovčić/Marko Samir/Mateo Brusač : 0:1:2

1. Mateo Brusač, 2. Marko Samir, 3. Marin Udovčić.

33515

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije