19.5 C
Orahovica
Subota, 15 lipnja, 2024
spot_img

Pikado: Goran Đurić uzeo naslov u „Enigmi“, pobjeda i za par Udovčić/Tomac

- Advertisement -

Šuljao se oko finala, polufinala puna dva mjeseca, i jučer je napokon uspio pobijediti. Jedan od najstarijih, ako ne i najstariji pikado igrač na turnirima u Enigmi, jučer je u finalu pobijedio favorita Udovčića s 2:1 zasluženo osvojivši vrijedan naslov.

  • Ponovo smo imali dosta dobar odaziv igrača i jako smo zadovoljni samim turnirom. Goran Đurić se okitio titulom potpuno zasluženo, jer bacao je najbolje. Jako je bio blizu par puta i jučer je napokon uspio. Čestitam svima na sudjelovanju i borbi – rekao je danas Franjo Petin.
Dva Marina, Udovčić i Tomac

U kategoriji parova naslov je „uzeo“ par Udovčić/Tomac koji su u tri „runde“ bili najbolji. U pojedinačnoj konkurenciji natjecalo se 13 igrača, dok se u kategoriji parova prijavilo 6 parova. Igrao se Cricket 1:1, na dva aparata, a i ove nedjelje CB „Enigma“ po svakom igraču i paru „častio“ je s dodatnih 10,oo kuna.

Rezultati pojedinačno:

Matej Orina-Dražen Borda 0:2, Dario Stošić-Josip Perković 2:0, Peštaj Danijel-Špoljarić Vedran 0:2, Marin Tomac-Marin Udovčić 1:2, Goran Đurić-Petin Franjo 2:1, Robert Orina-Tesa Đurić 0:2. Antonio Zvijerac slobodan.

II kolo

Antonio Zvjerac-Vedran Špoljarić 0:2, Tesa Đurić-Marin Udovčić 0:2, Goran Đurić-Dražen Borda 2:1, Dario Stošić slobodan.

Polufinala:

Marin Udovčić-Vedran Špoljarić 2:0 i Dario Stošić-Goran Đurić 0:2.

Finale:

Marin Udovčić-Goran Đurić 1:2.

Rezultati parovi:

Peštaj/Zvjerac-R.Orina/M.Orina 0:2, Udovčić/Tomac-Agon/Leotrim 2:0, Petin/Špoljarić-Đurić/Borda 0:2.

Polufinala:

M.Orina/R.Orina-Udovčić/Tomac-Đurić/Borda 3:1:2

Finale:

Udovčić/Tomac-Đurić/Borda 2:0.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije