31.9 C
Orahovica
Utorak, 23 srpnja, 2024
spot_img

PIKADO CB „Enigma“ – Samir Marko ponovo osvojio Enigmu, Udovčići bez premca u parovima

- Advertisement -

Sjajno je bilo jučerašnje pikado natjecanje u CN Enigma. Čak 17 igrača prijavilo se u pojedinačnoj  konkurenciji, dok se parovima natjecalo njih 7. Marko Samir, jučer je u pojedinačnoj kategoriji, ponovo iskazao najbolju formu, i zasluženo je osvojio turnir. U drugom je kolu izbacio Gorana Đurića, potom u trećem Vrkića, da bi se u polufinalu riješio i Tese Đurić. Finalni sraz donio je sjajnu borbu, možda i dva najbolja igrača u Orahovici danas, Samira Marka i Dražena Borde. Marko je bio sjajan i Borda ovaj puta nije imao nikakvih izgleda.

  • Imali smo sjajan turnir. Marko se vratio u svoj grad i odmah je pokazao da ja najbolji. Bilo je nekoliko fantastičnih mečeva i zaista smo uživali – rekao je danas Franjo Petin.

Rezultati pojedinačno:

Robert Orina – Petar Vrkić 0:2, Darko Stojčević – Matej Orina 0:2, Marko Samir – Klara Mandić 2:0, Franjo Petin – Danijel Peštaj o:2, Stefan Šertić – Tesa Đurić 1:2, Marko Udovčić – Borda Dražen 0:2, Antonio Zverac – Marin Udovčić 0:2, Goran Đurić – Josip Perković 2:0, Agon Hexhiv slobodan.

  1. kolo

Marko Samir – Goran Đurić 2:0, Matej Orina – Danijel Peštaj 0:2, Aghon Hexiv – Dražen Bord 0:2, Petar Vrkić – Marin  Udovčić 2:1, Tesa Đurić slobodna.

III. kolo

Tesa Đurić –Danijel Peštaj 2:0, Petar Vrkić – Samir Marko 0:2, Dražen Borda sloboda

Polufinale:

Borda Dražen – Teas Đurić – Samir Marko 1:3:2.

Finale:

Broda Dražen – Samir Marko 0:2.

U konkurenciji parova natjecalo se 7 kombinacija, a najviše razloga za zadovoljstvo imali su Udovčići, Marko i Marin koji su osvojili prvo mjesto, a da su igrali najbolji pikado pokazuje činjenica da su u finalu pobijedili ponajbolje u singlu Marka i Bordu.

Rezultati parovi:

Udovčić/Udovčić – Petin/Orina 2:0, Marko/Borda – Đurić/Klara 2:0, Vrkić/Tesa – Bela/Antonio 0:2, slobodni Peštaj/Orina

Polufinala:

Danijel Peštaj/Matej Orina – Udovčić Marin/Udovčić Marko 1:2, Darko Stojčević/Antonio Zvjerac – Samir Marko/Dražen Borda 0:2.

Finale:

Marin Udovčić/Marko Udovčić – Samir Marko/Dražen Borda 2:1.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije