29.6 C
Orahovica
Utorak, 23 srpnja, 2024
spot_img

Pikado CB “Enigma”: Marin Udovčić ne da na sebe

- Advertisement -

Marin Udovčić ne da na sebe, jučer je u Enigmi ponovo pomeo konkurenciju, te je postao teži za nekoliko stotina kuna. Iz tjedna u tjedan Marin igra sjajan pikado i zasluženo osvaja naslove. I jučer je u konkurenciji 15 igrača bio najbolji iako mu je „deda“ u prvom kolu opasno puhao za vrat.

  • Marin zaista igra sjajno i više nije čudo što pobjeđuje. Mi bi se iznenadili da ispadne prije finala. Svaka mu čast, no isto tako i velika hvala onima koji uporno dolaze i zabavljaju se s nama nedjeljom – rekla je danas vlasnica „Enigme“ Ana – Marija Petin.

I jučer se igrao Cricket 1:1 na dvije dobre, na dva aparata. Kao i prijašnjih nekoliko mjeseci CB „Enigma“ po svakom igraču i paru „ubo“ je dodatnih 10,oo kuna.

U konkurenciji parova Udovčić i Tomac nisu imali prave konkurente, pa su se i jučer ponovo okitili laskavom titulom najboljih.

Rezultati pojedinačno:

Vedran Špoljarić – Danijel Peštaj 1:2, Antonijo zvjerac – Tesa Đurić 2:0, Marin Udovčić – Goran Đurić 2:1, Robert Šahinović – Franjo Petin 2:1, Ivan Tosino – Josip Perković 2:0, Jan Kovač – Ivan Kratzl 1:2, Stefan Šerčić – David Cingel 0:2, Marin Tomac slobodan.

II Kolo:

Marin Tomac – Antonio Zvjerac 2:0, Marin Udovčić – Ivan Tosino 2:1, Danijel Peštaj – David Cingel 2:1 i Ivan Kratzl – Robert Šahinović 2:0.

Polufinala:

Danijel Peštaj – Marin Udovčić 0:2 i Ivan Kratzl – Marin Tomac 1:2.

Finale:

Marin Udovčić – Marin Tomac 2:1.

 

Parovi:

  1. Đurić/Kratzl – Zvjerac/Petin 2:1, Šahinović/Tosino – Peštaj/T. Đurić 2:0. Udovčić/Tomac slobodni

Polufinala:

Udovčić/Tomac – G.Đurić/Kratzl – Šahinović/Tosino 2:3:1

Finale:

Udovčić/Tomac – Šahinović/Tosino 2:0.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije