30.3 C
Orahovica
Utorak, 25 lipnja, 2024
spot_img

Peti pikado turnir u CB “Sokol” pripao Damjanu Šalkoviću

- Advertisement -

Damjan Šalković osvojio je prvo mjesto na jučerašnjem petom pikado turniru koji je održan u Caffe baru Sokol. Igrao se već uobičajeno Cricket na dvije dobre, a jučer je nastupilo 12 igrača. Svakako najveće iznenađenje predstavlja ispadanje Marka Samira u prvom krugu, od kojeg je bolji bio Dajan Broš. Prvo kolo spojilo je Brkića, jednog od pobjednika i jučerašnjeg slavljenika, pa slobodno možemo reći da je u prvom kolu bio „pomor favorita“:

Kuglice ždrijeba odmah su donijela dva turbo para, pa su dva favorita odmah ispala. Moram reći da su i drugi parovi bili sjajni, pa je turnir možda po kvaliteti do sada bio i najbolji. Jedva čekam petak i „majstoricu“ . Bit će to sjajno natjecanje.Hvala svima koji su došli, a Damjanu Šalkoviću čestitam na pobjedi – rekao je za Sport 33515 Stjepan Pišta Kaltenbaher.

Narednog petka igra se Majstorica, nakon koje će biti poznat „Kralj Cricketa“ u CB „Sokol“. U petak neće moći nastupiti oni koji nisu sakupili najmanje 4. turnira, a kotizacija će iznositi 50,00 kuna.

REZULTATI:
Leo Kaltenbaher – Marin Udovčić 0:2, Dalibor Perić – Stjepan Kaltenbaher 2:0, Dajan Broš – Marko Samir 2:0, Damjan Šalković – Josip Brkić 2:1, Pavo Bošnjak – Marin Vratković 1:2, Stjepan Varaždinac – Mateo Brusač 0:2.
Četvrtzavršnica:
Damjan Šalković – Dajan Broš 2:1, Marin Vratković – Mateo Brusač 0:2, Marin Udovčić – Dalibor Perić 2:0. „Sretnom rukom“ Dajan Broš prošao je u polufinale.
Polufinala:
Mateo Brusač – Marin Udovčić 1:2 Damjan Šalković – Dajan Broš 2:1.
Za treće mjesto:
Dajan Broš – Mateo Brusač 0:2.
Finale:
Marin Udovčić – Damjan Šalković 1:2.

Sport 33515

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije