18.6 C
Orahovica
Petak, 14 lipnja, 2024
spot_img

Papukova generalka u subotu u Orahovici

- Advertisement -

Papuk će u subotu u Orahovici na svom stadionu odigrati „generalku“ , a uoči dolaska Bumbara u Orahovicu i početka nove ligaške sezone u 3. HNL Sjever.

Papuk je tijekom priprema bio vrlo dobar nije doživio poraz, pobijedio je Sladojevcima i Đakovu, u Valpovu je odigrao nulu, dok je Donjoj Motičini dvjema pobjedama osvojio pripremni turnir. Kronična boljka i dalje je neefikasnost (Miroslav Rukavina i dalje ozlijeđen), prigode se stvaraju, no napadači pucaju vježbovnom municijom. Mandić je bliže „vatri“ gurnuo Vratkovića, a ovaj mu je to vratio s nekoliko pogotka i najboljom partiturom u Motičini. Prošli i ovaj tjedan dosta je igrača bilo s one strane Velebita, pa potpuna snaga Papuka još uvijek nije poznata.

Koliko su se i kako spremili, navijači Papuka moći će vidjeti u subotu u Orahovici u susretu protiv momčadi Đurđenovca, koju vodi istaknuti nogometni stručnjak Pavo Strugačevac.

  • Neće biti oba Rukavine (Miroslav ozljeda, Matej GO i Tina Jusupa), dok bi svi ostali trebali biti na dispoziciji. Žao mi je je što na je Miro u outu, no moramo dalje. Mi smo spremni to bez daljnjega, samo moramo doraditi sve ovo što smo radili. Kada se kompletiramo bit ćemo konkurentni. Pozivam navijače i ljubitelje nogometa u Orahovici da dođu u subotu i pogledaju kako igramo – rekao je trener Papuka Zoran Mandić.

Papuk danas ima slobodan dan, sutra i u petak su treninzi, dok će susret Papuka i Đurđenovca u subotu početi u 18,oo sati.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije