18.6 C
Orahovica
Petak, 14 lipnja, 2024
spot_img

PAPUK: Zoran Mandić ekskluzivno o svom ponovnom sjedanju na najdražu klupu

- Advertisement -

Sinoć je kao grom iz vedra neba odjeknula vijest o ponovnom povratku Zorana Mandića na klupu Papuka. Iako se, doduše stidljivo, pričalo unazad nekoliko dana kako bi popularni „Zoki ili „Manda“ kako ga znaju zvati, ponovo mogao u ulicu Stjepana Radića br. 1.,  ipak smo bili dojma da će u Orahovicu  stići „stranac“, no, prst ili kuglica sreće, kako hoćete, zaustavili su se na orahovačkom čovjeku, Zoranu Mandiću.

Mandić je, pisali smo jučer, poznat po „gadnim“ pripremama, no isto tako nakon što ih igrače obave, bivaju zahvalni svom šefu, jer kako kažu, onda “lete”. Mandić je mijenjao stilove igre, njegove momčadi morale su imati pluća kao Papuk, ali su i morale igrati, tražio je tečnost, lucidnost ali i pamet u igri. Nije od trenera koji sjede i gledaju utakmicu, već uz aut liniju vodi svoje momke. Kod Mandića su i pričuve morale biti spremne odmah u „vatru“. Jednostavno Mandić je nogometni fanatik:

–             Odmorio sam se, riješio sam neke zdravstvene probleme i sada sam spreman ponovo uskočiti u sedlo. Papuk je moj klub, Orahovica moj grad, tako da …… – rekao je u svom prvom obraćanju novi strateg Papuka Zoran Mandić.

Mandić će i ovaj puta zahtijevati da u klubu radi svatko svoj posao, od domara do svih trenera:

–             Klub mora biti posložen, sve mora biti na svom mjestu i samo tako možemo napredovati. Ja volim disciplinu  i red.

Pratio je Mandić situaciju u klubu, pogledao koju utakmicu, ali samo onda kada jeleni i  veprovi nisu bili prvi na meniju:

–             Pričao sam s vama o igračkom kadru. Papuk ima strašnu momčad, govorim to već nekoliko godina, ima ju i danas, to su sve momci koji imaju nogomet u sebi. Naravno da ćemo ju dodatno osvježiti i nadograditi, posebice sada kada bi trebalo biti s financijama sve OK – priča Mandić i zaključuje:

–             Vidio sam danas sastav lige pa sam prema tome odlučio da ćemo s pripremama krenuti između 11. i 15. srpnja. Bit će dosta vremena da se složimo, pripremio i uigramo, posebice novaci koji trebaju stići. Idemo od prvog dana jako i pošteno na dobrobit Papuka i Orahovice  – zaključio j novi šef struke u orahovačkom trećeligašu Zoran Mandić.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije