24.6 C
Orahovica
Petak, 29 rujna, 2023

Papuk u finalu županijskog Kupa, suci nedorasli nogometnom prazniku

Potegnuli smo danas u Suhopolje kako bi uživo pogledali polufinalni ogled županijskog Kupa između Suhopolja i Papuka i nismo požalili. Susret smo pratili u društvu dva prekaljena nogometaša Saše Kalema i Tonija Ramića, obojica su nosila dres Papuka i obojica su s Papukom osvojila županijski Kup, društvo za poželjeti jer obojica znaju što je nogomet.

Ono što smo danas vidjeli na stadionu na kojem su igrali mnogobrojni hrvatski velikani, je sramotno, uvredljivo za nogomet, bljutavo i teško probavljivo.

  • Slobodno napišite da je ovo sramota. Iako je Papuk u finalu, za koga su obojica navijala, ovo što smo danas vidjeli je nešto jako ružno – proučili su Kalem i Ramić.

Igračima obje momčadi čestitamo na borbi i fer igri, oba kluba željela su pobijediti, no ono što je prezentirao sudac Presečan je za klasičnu produžnu nastavu. Dijeljenje pravde bilo je pretenciozno, ponižavajuće i uvredljivo za sve one koji shvaćaju nogomet i koji ga žive. Ovakve predstave su za osudu i upravo takve prezentacije tjeraju mlade ljude od sudačkog poziva. Lijek za to je ogledalo…..

Papuk je zaslužio pobjedu, bio je dominantniji, sigurniji u predaji, zabio je dva krasna pogodaka (Čavić i Zdelar), posebice je bio lijep onaj prvi Marina Čavića,  koji je izborio i epitet igrača susreta.

Papuk je susret završio s 9 igrača (isključeni Vratković i Podboj) ali i s devet igrača, žuto -zeleni mu nisu mogli ništa. Duboke lopte kupio je Mahaček zajedno sa Šantićem, a i duga, preduga sudačka nadoknadna nije bilo od pomoči domaćinima.

Bili bi neprofesionalni kada ne bi pohvalili sutkinju Barbaru Vidović Volenik koja je bila jedini svijetli trenutak ljudi u „plavom“.

 

Uskoro donosimo izjave……

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije