15.2 C
Orahovica
Utorak, 26 rujna, 2023

Papuk ostao i bez Mateja Rukavine, fraktura manjih kostiju u zglobu

Matej Rukavina i u subotu je trebao zauzeti svoje mjesto na lijevoj ili desnoj strani Papukove ofanzive, no   je ozlijeđen i neće ga biti duže vremena u sastavu orahovačkog trećeligaša, vijest je koju nam je potvrdio i sam Rukavina. Kud je Papuk desetkovan ozljedama i tankim kadrom, tud je na početku ove poluszeone, sada ostao i bez „Mate“. Ozljeda nije laka i zahtijevat će dug oporavak:

  • Nažalost neću moći biti uz ekipu na terenu do daljnjega zbog ozljede zgloba, oporavak je dug, a radi se o frakturi manjih kostiju u zglobu. To je teža ozljeda i tu ne smijemo učiniti pogrešku, moram biti strpljiv i slušati upute liječnika. Želim se vratiti potpuno zdrav i spreman – rekao je Rukavina.

U subotu u  Orahovicu stiže trećeligaški „milijarder“ momčad koja nema gotovo nikakvih problema, momčad koja želi u Jedinstvenu treću ligu, momčad koja je gleda ostatak lige s vrha. Iako neće biti s kolegama, Rukavina je ovako najavio subotnji susret :

  • U subotu nas čeka nimalo lagana utakmica, Polet je odlična momčad što dokazuje prvo mjesto na tablici. Neće biti lagano, no ako na terenu budemo složni kao prava momčad i budemo ušli u utakmicu čvrsto i hrabro, vjerujem da ćemo ostvariti pozitivan rezultat i da će bodovi ostati u Orahovici. Nadam se da se vraćam što prije i da ćemo ostatak polusezone završiti sa što boljim rezultatima, počevši već  od utakmice sa Poletom – zaključio je mlađahni Rukavina.

Susret 19. kola treće HNL Sjever između Papuka i Poleta počet će u subotu u 15.30.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije