15.8 C
Orahovica
Utorak, 26 rujna, 2023

Papuk Liga za ostanak 3. kolo: Orahovačni sutra u Koprivnici

Pobjeda protiv „Bumbara“ i polufinale županijskog Kupa, a prije toga i bod kontra Virovitice, 3 su pozitivna rezultata koje su Papukovci postigli u protekla dva i pol tjedna. Trener Tir unio je toliko potrebni mir u momčad, s nekoliko rotacija u formaciji osvježio je kreaciju i to mu se vratio s 4 osvojena boda i ulaskom među 4 najbolja u Kupu.

Jedan od najsigurnijih u svoju poziciju je vratar Karlo Mahaček, koji čuva svoju jedinicu poput pravog švicarskog bankara. Ima i Karlo svojih „žutih minuta“ no puno više puta mogle se čuti „bravo Karlo. I sutra će Mahaček u Koprivnici na leđima nositi svoju jedinicu, a kako on vidi ogled u Koprivnici:

  • A što reći, idemo u Koprivnicu nakon jednog pozitivnog niza rezultata u posljednjim utakmicama. Protivnik je vrlo dobra momčad koja želi igrati nogomet i to su pokazali u dosadašnjim susretima. Putujemo bez kapetana Bušljete koji ima kartone te Rukavine i Podboja koji su ozlijeđeni, a ostatak ekipe će bit na raspolaganju u borbi za 3 boda. Idemo muški u borbu pa kako bude. Ako budemo na razini od protekla dva tjedna možemo se nadati uspjehu – rekao je danas u najavi sutrašnjeg susreta vratar Papuka Karlo Mahaček.

Sutrašnja utakmica u Koprivnici počet će u 17,30. Sudit će ju Ivan Slunjski uz asistenciju Marka Stolnika, Patrika Tkalčevića i Marka Petrunića.

U preostala dva susreta Lige za ostanak još se sastaju Varteks – Virovitica i Rudar – Podravac.

U Ligi za prvaka sastaju se:  Mladost – Radnik Križevci, Bjelovar – Polet i Podravina – Međimurje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije