14.7 C
Orahovica
Četvrtak, 23 ožujka, 2023
spot_img

Papuk krenuo s pripremama, na prvom treningu 21 igrač

Novi trener Papuka Zoran Mandić okupio je prije nekoliko trenutaka svoje trupe na prvom  ovogodišnjem okupljanu.  Prvoj prozivci odazvao se 21 igrač, a igrače su pozdravili predsjednik kluba Dražen Tikvan i trener Zoran Mandić. Obojica su igračima poželjeli puno zdravlja rekavši kako se Papuk napokon posložio i kako bi u nastavku godine sve trebalo sjesti na svoje mjesto.

Nakon ugodnog razgovora, Mandić je poveo svoje igrače na prvo rastrčavanje, a na njemu su bili:

Mahaček, Jusup, Rafael i David Podboj, Čavić, Šantić, Bušljeta, Zdelar, Matej Rukavina, Zvonimir i Petar Špoljarić, Vratković, Patača, Čes, Meljančić, Pranjić, Knežević, prinove, Matajia, Mimić te braća Dominik i Dorijan Bogati, dok su zbog poslovnih obveza danas izostali Miroslav rukavina i Petar Kratzl.

  • Svi kreću od nule. Ja sam trener koji igra trening, trening je pokazatelj koliko je igrač u nogometu. Od prvog dana smo ozbiljni i nema popusta. Za mene su ovo najbolji igrači i prema njima ću se tako odnositi. Vjerujem da smo svi u istom vlaku i na pravom putu – rekao je danas trener Zoran Mandić.

 

 

1 KOMENTAR

  1. Zoran je ozbiljan,Radisson i nogometni znalac Samo ga treba skidati i bude rezultata on je trener na “duge staze”.Uljeva povjerenje i u tom segmentu se stvarno “Papuk” posložio.Bravo!Odlican odabir!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije